GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FC 24 Ultimate Team – Uitgelegd: Hoe werkt teamchemie & waarderingen?

Het is zover, mannen- en vrouwenvoetbal komen eindelijk samen op hetzelfde veld in Ultimate Team. Ja, je hoort het goed, je kunt nu vrouwelijke voetballers in je team knallen en je droomelftal samenstellen!

Maar wacht, hoe zit het met die teamchemie? Geen zorgen, bro! De teamchemie blijft hetzelfde, maar je krijgt nu een extra kans om spelers uit het mannen- en vrouwenvoetbal te verbinden. Ze blijven nog steeds connecten met spelers uit dezelfde competities en landen. Dus, als je bijvoorbeeld een WSL-speler hebt, kan die verbinden met andere WSL-spelers. En als je allemaal Engelse spelers hebt, kunnen ze lekker samenhangen. Snap je? Maar nu komt het leuke deel, je kunt ook vrouwelijke voetballers verbinden met mannelijke spelers die voor dezelfde club spelen. Dus alle Chelsea spelers kunnen met elkaar linken, en alle Real Madrid spelers ook. It’s a team party, baby!

En we hebben nog meer goed nieuws, fam! De waarderingen in Ultimate Team worden gebaseerd op de prestaties van spelers in het echte voetbal. Dus als een speler bijvoorbeeld een rating van 85 heeft in Kick Off, dan is die ook 85 in Ultimate Team. Lekker consistent, toch?

En nu, het grote moment… tromgeroffel… vrouwenvoetballers gaan ook meedoen in toekomstige live service campagnes! Ze worden beschikbaar in SBC’s, doelstellingen, momenten en nog veel meer. Dus houd je ogen en oren open voor meer details gedurende het jaar.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU