GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Featured, Nieuws

FC 24 Ultimate Team – Uitgelegd: mannen-en vrouwenvoetballers

EA SPORTS FC 24 maakt een historische stap in het voetbal! Voor het eerst ooit zullen mannen- en vrouwenvoetbal samenkomen op hetzelfde veld in Ultimate Team. Dit betekent dat spelers eindelijk hun ‘droomelftal’ kunnen samenstellen met zowel mannelijke als vrouwelijke voetballers.

Maar wat betekent dit precies? Nou, alle spelers zullen tegen elkaar uitkomen op hetzelfde veld in Ultimate Team. Je kunt nu je favoriete mannelijke en vrouwelijke voetballers combineren om het ultieme team te vormen. Er zullen ook ICONs en helden uit de geschiedenis van het vrouwenvoetbal worden toegevoegd aan Ultimate Team. Meer informatie hierover volgt later deze zomer.

Andrea Hopelain, de SVP of Brand bij EA SPORTS, is enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling:

“We vieren sport voor iedereen en dat is wat ons blijft inspireren. Daarom zijn we trots om de meest inclusieve en diverse versie van het spel tot nu toe aan te kondigen. Of je nu speelt met de grootste spelersgroep ooit in Ultimate Team of nieuwe competities zoals Liga F en de Google Pixel Frauen-Bundesliga ontdekt, EA SPORTS staat achter het vrouwenvoetbal, zowel virtueel als fysiek.”

Pakketten – Zowel mannen- als vrouwenvoetballers zullen samen beschikbaar zijn in het spelersaanbod van de pakketten.

Transfermarkt – Alle verhandelbare spelers kunnen worden gezocht op de Transfermarkt op basis van hun competitie, club, nationaliteit, positie, prijs, enzovoort.

Doelstellingen – Zowel mannen- als vrouwenvoetballers zullen in aanmerking komen als vereisten en beloningen voor doelstellingen.

Beloningen – Zowel mannen- als vrouwenvoetballers zullen gedurende het hele jaar worden opgenomen in de beloningen. Squad

Building Challenges (SBC’s) – Je kunt alle spelers indienen voor SBC’s, zolang ze voldoen aan de vereisten (nationaliteit, positie, competities, clubs, enzovoort). Door de toevoeging van meer spelers zijn er eigenlijk meer mogelijkheden om een SBC te voltooien.

Draft – Elke speler die momenteel beschikbaar is in het spelersaanbod kan aan je team worden toegevoegd in Draft.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU