GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

EA SPORTS FC 24 – Mannen- en vrouwenvoetbal komen samen op hetzelfde veld

Als onderdeel van een bredere toewijding aan het vrouwenvoetbal, zal EA SPORTS FC 24 mannen- en vrouwenvoetbal samenvoegen op hetzelfde veld voor de allereerste keer. Spelers kunnen vrouwelijke voetballers verwelkomen op het veld voor het eerst in Ultimate Team, zodat spelers hun droomelftal kunnen samenstellen.

Alle spelers zullen tegen elkaar uitkomen op hetzelfde veld in Ultimate Team. Je krijgt de kans om hybride teams te creëren met meer spelers dan ooit om uit te kiezen uit de hele wereld van Het Wereldspel en met jouw unieke team de strijd aan te gaan in Ultimate Team.

“Het vieren van sport voor iedereen is wat ons blijft aandrijven en inspireren,” aldus Andrea Hopelain, SVP of Brand, EA SPORTS. “Daarom zijn we trots om de meest inclusieve en diverse iteratie van het spel tot nu toe aan te kondigen. Of het nu gaat om spelen met de grootste spelersgroep die we ooit hebben gehad in Ultimate Team™, of met nieuwe competities zoals Liga F en de Google Pixel Frauen-Bundesliga, EA SPORTS is trots om het vrouwenvoetbal virtueel en fysiek te ondersteunen.”

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU