GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FC 24 Career Mode: Maak kennis met Player Personality 2.0 & PlayStyles+

Het Player Personality-systeem in EA SPORTS FC 24 heeft een significante update ondergaan, waardoor spelers nu meer controle hebben over de groei en ontwikkeling van hun spelers. Bij elk van de zeven persoonlijkheidsniveaus kunnen spelers nu een ‘PlayStyle’ toewijzen, een unieke booster die het gedrag op het veld verandert.

De beschikbare PlayStyles zijn afhankelijk van de verdeling van persoonlijkheidspunten tussen de bestaande persoonlijkheden: Maverick, Heartbeat en Virtuoso. Een grotere focus op één type persoonlijkheid resulteert in meer beschikbare PlayStyles.

Het persoonlijkheidssysteem is dynamisch en evolueert naarmate een speler meer ervaring opdoet. Dit biedt de mogelijkheid om nieuwe PlayStyles toe te wijzen die voorheen niet beschikbaar waren. Tegelijkertijd kunnen spelers de toegang tot PlayStyles verliezen die geassocieerd zijn met een persoonlijkheidstype dat hen niet langer vertegenwoordigt. Er zijn ook algemene PlayStyles die bij alle persoonlijkheidstypes kunnen worden uitgerust.

Bij het bereiken van het laatste persoonlijkheidsniveau kunnen spelers, als één van de persoonlijkheidstypes overheersend wordt, toegang krijgen tot een krachtige, verfijnde versie van hun uitgeruste PlayStyles, bekend als ‘PlayStyle+’.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU