GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FC 24 Career Mode: Alles uitgelegd over Through Tactical View

Een van de meest gevraagde functies sinds de toevoeging van de snelle wedstrijdsimulatie, was de mogelijkheid om een wedstrijd te kunnen kijken. Ik kan jullie nu vertellen dat dit onderdeel is toegevoegd aan de Carrière Modus voor managers in EA FC 24.

Dankzij de ‘Tactische Weergave’ kun je de wedstrijd vanuit verschillende hoeken bekijken. Je kunt de acties van specifieke spelers volgen of vanuit vogelperspectief naar het hele veld kijken. Er is zelfs een optie om de wedstrijd te bekijken vanuit de hectiek langs de zijlijn, net achter de manager.

Het mooie is dat je van kijkhoek kunt veranderen tijdens de wedstrijd, zonder te hoeven pauzeren. Je kunt ook snel tactische veranderingen doorvoeren en je spelplan aanpassen terwijl de wedstrijd bezig is.

De ‘Tactische Weergave’ is volledig geïntegreerd met de andere manieren om de Carrière Modus voor managers te beleven. Als je het gevoel hebt dat je zelf in actie moet komen, kun je dat doen via het pauzemenu. Of misschien heb je een comfortabele voorsprong opgebouwd en wil je rustig de rest van de wedstrijd vanuit de ‘Tactische Weergave’ bekijken. Je kunt zelfs overschakelen naar de simulatie om sneller bij het eindsignaal te komen.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU