GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FC 24 brengt Verbeteringen in Spelersbeweging voor een Realistischere Ervaring

Het langverwachte EA FC 24 heeft eindelijk zijn verbeteringen onthuld die spelers een nog realistischere voetbalervaring beloven! Met een focus op spelersbeweging, kunnen voetbalfanaten zich verheugen op een nieuw niveau van meeslepende gameplay. Laten we eens kijken naar de opwindende updates die EA SPORTS heeft geïntroduceerd.

Ontdek Nieuwe Avatar Runs

Maak je klaar om je stempel te drukken op het veld met de splinternieuwe Avatar Runs. EA FC™ 24 biedt een reeks coole bewegingsstijlen om uit te kiezen, zoals de relaxte Turtle, de sierlijke Matilda, de trotse Lioness, en nog veel meer. Personaliseer je spelerservaring en speel met stijl!

Authentieke Player Humanization

De game wordt naar een hoger niveau getild met Player Humanization. Spelers met bovenlichaam blessures vertonen nu realistische animaties tijdens het spel, waardoor je je echt inleeft in de fysieke kant van het voetbal. Als aanvallende speler kun je nu de scheidsrechter om hulp vragen wanneer de bal net voor de doellijn wordt gestopt. Dit is de perfecte kans om jouw team naar de overwinning te leiden!

Meer Realisme met Aanvullende Veranderingen

EA SPORTS heeft niet stilgezeten en heeft andere aanpassingen doorgevoerd om de spelersbeweging nog vloeiender en geloofwaardiger te maken. Spelers zullen nu nieuwe animaties ervaren wanneer ze botsen met advertentieborden, waardoor je virtuele spelers realistisch reageren op onverwachte obstakels.

Doelmannen blijven niet achter – ze behouden nu hun beweging terwijl ze duiken en naar de grond vallen, wat zorgt voor een levensechte ervaring bij reddingen. Bovendien zijn er nieuwe ontwijkingsanimaties toegevoegd voor spelers die elkaar ontwijken, waardoor het spel nog dynamischer en spannender wordt!

Ben jij klaar om je voetbaltalenten op de proef te stellen? Bereid je voor op actie, avontuur en een flinke dosis voetbalplezier! EA FC 24 wacht op je – trap die bal en word de koning van het virtuele voetbalveld.EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU