GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FC 24 brengt topclubs tot leven met vastgelegde voetbalbewegingen uit competitiewedstrijden

EA SPORTS FC 24, het langverwachte nieuwe deel, introduceert HyperMotionV-technologie. Deze innovatieve functie belooft een nieuwe dimensie van realisme en authenticiteit toe te voegen aan het spel. Met volledige teamvolumetrische beweging en AI Mimic stelt EA SPORTS FC 24 spelers in staat om het voetbal te ervaren zoals nooit tevoren.

HyperMotionV maakt gebruik van volumetrische gegevens die zijn vastgelegd tijdens echte competitiewedstrijden van topclubs over de hele wereld, waaronder de UEFA Men’s, de Premier League en LaLiga EA SPORTS. Dankzij deze gegevens worden de bewegingen in EA SPORTS FC 24 geïnspireerd door de acties van professionele voetballers op het veld. Spelers kunnen de fluïditeit en het ritme van het echte voetbal ervaren terwijl ze zich in het virtuele veld begeven.

Met de volledige teamvolumetrische beweging, mogelijk gemaakt door HyperMotionV, worden alle 22 spelers tegelijkertijd vastgelegd tijdens echte competitiewedstrijden. Dit resulteert in meer dan 11.000 authentieke voetbalbewegingen, bijna twee keer zoveel als in het vorige deel van de game. Hierdoor bewegen beide teams in EA SPORTS FC 24 als echte topclubs, met teamwork en samenhang die de spelervaring naar een hoger niveau tillen.

Een andere opvallende functie is AI Mimic, dat gebruikmaakt van geavanceerde kunstmatige intelligentie en volumetrische gegevens van echte voetballers. Hierdoor worden unieke lichaamsbewegingen in realtime gerepliceerd in EA SPORTS FC 24. Fans kunnen genieten van de karakteristieke loopstijl van spelers zoals Haaland, evenals van meer dan 1.200 andere voetbalsterren die in het spel tot leven komen.

Met HyperMotionV en AI Mimic zet EA SPORTS FC 24 een grote stap in de richting van een ongekend realistische voetbalervaring. Spelers worden ondergedompeld in de magie van het voetbal, waarbij ze de bewegingen, passie en emoties van de beste voetballers ter wereld kunnen ervaren. HyperMotionV-technologie en AI Mimic zijn beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc!

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU