GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Faction Showdown: Limited-Time Event vanaf 4 augustus in Call of Duty: Warzone

Het is tijd om partij te kiezen in Call of Duty: Warzone! Een intense strijd tussen Task Force 141 en Shadow Company is gepland om te beginnen op 4 augustus, met een staakt-het-vuren gepland voor 16 augustus. Maar voordat dat gebeurt, willen beide facties dat jij je bij hen aansluit. De hoofduitdaging, ongeacht de gekozen kant, is hetzelfde: behaal 50 Operator Kills.

Ga naar het Evenementen-tabblad in het in-game menu om de factie te kiezen die je wilt joinen. Voltooi de uitdaging en andere factiespecifieke uitdagingen (hieronder gedetailleerd) om alle Event-beloningen te verdienen. Overweeg je tijdens dit evenement van kant te wisselen? Huurlingactiviteiten worden aangemoedigd: je bent vrij om je zo vaak als je wilt aan te sluiten bij Task Force 141 of Shadow Company, waarbij je sommige of alle Operator-kills voor de gekozen factie behaalt, tot je het evenement voor beide kanten voltooit.

Zodra de hoofduitdaging is voltooid, ontvang je een Calling Card en een Emblem alleen al voor deelname. Maar dat is nog niet alles. Laten we eens wat dieper ingaan op de andere beschikbare uitdagingen, die gerelateerd zijn aan de voorkeur van elke factie voor operationele tactieken:

Task Force 141 houdt ervan om dichtbij te komen met Finishing Moves en melee wapens, of ze gebruiken alles wat nodig is om op afstand te komen met Battle Rifle longshots. Shadow Company daarentegen, geeft de voorkeur aan stealth met SMG-eliminaties van achteren, of ze gebruiken alles in hun Loadout naar hun voordeel, zoals Launchers en Lethal Equipment.

Het voltooien van de uitdagingen voor een van de facties beloont je met items zoals Tier Skips, Vehicle Skins en een Weapon Blueprint voor het voltooien van alle uitdagingen voor een factie.

Alle Operator-eliminaties van de gemeenschap worden bijgehouden tijdens dit evenement, terwijl de strijd tussen Task Force 141 en Shadow Company voortduurt. Alleen elite Operators die alle vijf de uitdagingen van een factie voltooien, komen in aanmerking voor de volgende beloningen:

De factie (Task Force 141 of Shadow Company) die dit evenement wint door het hoogste aantal community Operation-eliminaties te hebben – de hoofduitdaging voor dit evenement waar je tot 50 kills per factie naar toe kunt bijdragen – ontgrendelt een extra beloning. Dit is een gratis Operator Skin – ofwel een voor Soap of een voor Horangi, afhankelijk van wie wint – evenals een universele wapencamouflage en een Double Battle Pass XP Token voor één uur.

Kies een kant, vecht tot de laatste minuut, verdien beloningen en wacht op verdere orders als het evenement afloopt, voor de helft van het seizoen.

Verder kunnen zowel de spelers van Modern Warfare II als Call of Duty: Warzone nog meer uitdagingen verwachten naarmate seizoen 5 vordert, met name een reeks taken gerelateerd aan deskundigheid met voertuigen, evenals een uitgebreide Camo Challenge met passend indrukwekkende beloningen.

>
MENU