GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Anthem laat zich zien in 20-minuten durende gameplay video

EA en Bioware hebben een 20 minuten durende video gedeeld met exclusieve gameplaybeelden die afkomstig zijn uit de EA Play 2018 demo van Anthem.  Ik hoop oprecht dat Anthem de game wordt die Destiny had moeten zijn! 

Anthem is een is een co-op actie-RPG en je speelt samen met drie andere spelers in een co-op avontuur waarin teamwork en individuele skills beloond worden. Spelers kiezen elk een Javelin-exosuit met specifieke skills voor een strategische rol in het team. Ga samen op expeditie of biedt een contract aan waarmee je vrienden vraagt te helpen met moeilijke uitdagingen. Bouw je eigen handgemaakte krachtige, unieke, hightech exosuits en terwijl je speelt, krijg je de mogelijkheid om je eigen vaardigheden en die van je Javelin-exosuits te verbeteren.

https://www.youtube.com/watch?v=ed-VkHuAeNI

“Deze wereld is beeldschoon maar dodelijk, en zal je strategisch uitdagen met elke nieuwe expeditie die je onderneemt met jouw team”

Javelin-exosuit

Pas je Javelin-exosuit aan om te laten zien wat je bereikt hebt: De Javelin-exosuits en de
bijbehorende apparatuur, wapens en uitrusting kunnen in alle opzichten aangepast en
gepersonaliseerd worden. Terwijl je hogere rangen bereikt en krachtige vijanden verslaat, verzamel je buit, bereik je mijlpalen in de game en ontgrendel je aanpassingsopties om je Javelin-exosuit te veranderen in een bewijs van alles wat je bereikt hebt.

Veranderende open wereld

Anthem maakt gebruik van de Frostbite game-engine en zoals je zelf al hebt gezien in de video ziet de game er likkebaardend goed uit! Anthem heeft een open wereld met onvoorspelbare omstandigheden, gevaren en vijanden. Anthem zal met de tijd veranderen en groeien, zoals Destiny en The Division dat ook hebben gedaan, en er worden nieuwe verhalen, uitdagingen en evenementen in de toekomst toegevoegd.

Anthem is de nieuwe titel van BioWare en zal worden uitgebracht op 22 februari 2019. We zijn erg benieuwd naar je reactie en houden je op de hoogte als er meer nieuws rondom Anthem in aantocht is. Bekijk hieronder nog een aantal screenshots.

Pre-order Anthem en ontvang de volgende items:

 • VIP-toegang tot de speelbare demo’s tijdens de pre-lancering (data en meer informatie worden later aangekondigd)
 • Legion of Dawn Ranger Armor Pack en een Legendary Weapon
 • Founders Player Banner

 • Mr. ShakeZz schreef:

  Ziet er gruwelijk uit deze game!

 • Mr. ShakeZz schreef:

  Ziet er gruwelijk uit deze game!

 • >
  MENU