GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

eUnited wint tijdens Call of Duty World League Atlanta Open

De CWL Atlanta Open is weer voorbij en de competitie werd gewonnen door een relatief nieuw team: eUnited. De bekendere teams OpTiC Gaming, Team EnVyUs en Luminosity Gaming eindigde in de top vier van het driedaagse toernooi, gehost door MLG in het Georgia World Congress Center in Atlanta. De teams mogen een prijzenpot van $ 200.000,- bijschrijven op hun rekening!

Met 160 teams en de 16 teams in Championship Pool Play was dit één van de grootste Call of Duty-competities ooit. Het event werd het hele weekend lang live gevolgd door fans in de zaal, in-game (Infinite Warfare PS4) via de In-game Video Player, op MLG.tv, en op MLG’s YouTube-, Facebook– en Twitch-kanalen. Aan het eind van het weekend mocht eUnited het podium beklimmen voor het enthousiaste publiek in het volgepakte  Georgia World Congress Center.

Het voelt goed om ons te bewijzen, zei eUnited teamleider, Justin “SiLLY” Fargo-Palmer.We hadden vertrouwen in het team en deze winst maakt ons alleen maar zelfverzekerder voor onze gang naar Parijs volgend weekend.

Dit is de einduitslag van het CWL Atlanta Open:

1e – eUnited
2e – OpTic Gaming
3e – Team EnVyUs
4e – Luminosity Gaming
5e/6e – Faze Clan & Team Infused
7e/8e – Panda Gaming & Splyce

>
MENU