GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Gamenerds maken kans op gratis tickets voor de ESL Benelux Championship

Aankomende zaterdag op 24 juni vindt in de Amsterdam ArenA, de ESL Benelux Championship plaats en het wordt 1 dikke fissa! Zo zijn er Bekende Youtubers aanwezig, gaan Dani Hagebeuk en Koen Weijland ongetwijfeld een paar jantjes uitdelen voor Ajax, tijdens de Ziggo eBattle: The Ultimate Clash. Er wordt ook gestreden in de Benelux finales van Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends en Hearthstone. Maar er is nog veel meer te beleven en jij maakt kans om er gratis bij te zijn!
In samenwerking met ESL Benelux, mag ik een aantal gratis kaarten weggeven. Wil jij graag dit super toffe eSports bijwonen met je eigen game squad? Ga dan naar https://goo.gl/iGfFNP en claim die tickets. Wees er snel bij, want OP = OP! 
Wat is er allemaal te zien en te doen tijdens het ESL Benelux Championship?
Ajax Ziggo eBattle: The Ultimate Clash
Op deze dag houdt Ajax zelf een FIFA toernooi in de ArenA, en als bezoeker van de ESL Benelux Championship mag je hier gratis heen. In de Amsterdam ArenA spelen onder meer Manchester City, AS Roma, Valencia CF en Schalke 04 en diverse andere clubs en eSports-teams de Ziggo eBattle: The Ultimate Clash!
ESL Benelux Championship
eSports
Tijdens het event worden de Benelux finales van Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends en Hearthstone uitgevochten. De beste gamers van de Benelux strijden hier om een deel van de prijzenpot van €30.000,- Uiteraard kun je zelf ook diverse games spelen op het event.
Formule 1
Racestars geeft een virtuele Formule 1 showmatch op het circuit van Azerbeidzjan.
Daarnaast kun je als bezoekers zelf plaatsnemen in een Formule 1 racesimulator en het opnemen tegen de pro’s voor toffe prijzen.
Virtual Reality
Altijd al eens VR willen ervaren? Neem dan plaats in de diverse VR set-ups van Medion en Samsung voor de ultieme beleving!
Cosplay
Ben je into cosplay, ga dan zeker even op de foto met de beroemde internationale cosplayers Zayuri & Anissa. Laat je ook zeker niet tegenhouden om zelf als gamecharacter te komen!
ESL Benelux Championship
Bekende YouTubers
Op het event lopen diverse bekende YouTubers rond en uiteraard kun je (of je kinderen) deze onmoeten en met ze op de foto. Ook gaan ze een onderling de strijd met elkaar en bezoekers aan tijdens een potje Rocket League.
>
MENU