GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Effort Dribble Touch is een Nieuwe Dribbelmechaniek in FC 24

In voetbal draait het om de beheersing van de bal aan je voeten. Daarom willen de heren van EA SPORTS jouw meer controle geven over hoe je je voetwerk uitdrukt in FC 24 met Effort Dribble Touch. Deze nieuwe dribbelmechaniek geeft je meer controle over je speelstijl en helpt je om je voetbalvaardigheden te laten zien op het digitale veld.

Effort Dribble Touch is een nieuwe mechaniek in EA SPORTS FC 24 waarmee je snel de bal in elke richting kunt tikken en je volgende zet kunt voorbereiden. Deze functie is een geweldig hulpmiddel om de bal uit het bereik van je tegenstanders te krijgen of om een verdediger te verrassen met een gecontroleerde eerste aanraking als het je eerste balcontact is.

Een Effort Dribble Touch kan worden uitgevoerd terwijl je dribbelt of als je eerste aanraking, waardoor het een veelzijdig wapen is in de aanval.

Hoe doe je een Effort Dribble Touch:

Druk op R1 + Rechter Stick || RB + Rechter Stick voor een Effort Touch. Een snelle beweging met de Rechter Stick resulteert in een kortere afstand van het tikken op de bal, terwijl het vasthouden van de Rechter Stick de bal over een grotere afstand tikt. Effort Dribble Touch kan worden gebruikt om Passes en Shots te annuleren.

>
MENU