Eerste details Rainbow Six Siege Operation Grim Sky onthuld

img
aug
07

De eerste details van Rainbow Six Siege Operation Grim Sky zijn onthuld. Operation Grim Sky introduceert twee nieuwe Operators, een Amerikaanse aanvaller en een verdediger uit Groot-Brittannië. Ook vindt er voor het eerst een Map Rework plaats, die een geliefde map van meer dan enkel een nieuw likje verf voorziet.

Hereford Base is een iconische map gebaseerd op het trainingskamp uit de roman van Tom Clancy. De map werd geïntroduceerd in 2015 tijdens de Rainbow Six Siege Bèta. In Operation Grim Sky ontvangt deze map een volledige rework. De rework brengt een nieuwe visuele identiteit, lay-out en architectuur met zich mee. De map voelt nog steeds vertrouwd aan voor doorgewinterde spelers, maar door de rework kan Hereford Base zeker ook beschouwd worden als een nieuwe map voor vele anderen.

De volledige onthulling van de Year 3 Season 3 content is te zien tijdens de Six Major Paris, het grootste Rainbow Six Esports-toernooi van Europa, waarvan het hoofdtoernooi plaatsvindt van 17 tot en met 19 augustus.

5
Comments

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Robbie Detmers---Jager ash mainHenk Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Jager ash main
Gast
Jager ash main

Ik wil mijn agoc terug op jager

Henk
Gast
Henk

Er is al een map rework geweest…

---
Gast
---

Clubhouse was een “Map Buff” .
Dat is anders dan een “Map Rework”.

Gerelateerde berichten: