GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Featured, Nieuws

Pro Clubs in FC 24 krijgt cross-play mogelijkheid

Fans van de populaire voetbalgame FIFA hebben lang gevraagd om innovaties in de Pro Clubs spelmodus. Ondanks de introductie van Perks en Archetypes in FIFA 22 en het verbeterde spelersgroeisysteem in FIFA 23, waren sommige leden van de community niet onder de indruk van de incrementele veranderingen.

Een van de grootste teleurstellingen voor fans was het ontbreken van cross-platform functionaliteit in Pro Clubs. Maar er is goed nieuws voor degenen die al lang hopen op de mogelijkheid om samen te spelen met spelers op andere platforms.

Volgens FUTZone zal cross-play beschikbaar zijn in EA Sports FC. Dit betekent dat PC-, Xbox- en PlayStation-gebruikers eindelijk kunnen samenwerken of tegen elkaar kunnen spelen. Hoewel EA Sports nog geen officiële bevestiging heeft gegeven, hebben ze beloofd om in de komende maanden meer informatie te delen.

Als deze geruchten waar blijken te zijn, zullen de fans van FIFA erg blij zijn met de mogelijkheid om samen te spelen met hun vrienden, ongeacht op welk platform ze spelen. We kijken er allemaal naar uit om te zien wat EA Sports in petto heeft voor de toekomst van Pro Clubs.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU