GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

EA SPORTS FC 24 Nieuwe Gameplay Feature: Kinetic Physical Play

In het langverwachte EA SPORTS FC 24, wordt de gameplay naar een hoger niveau getild met de introductie van Kinetic Physical Play. Deze nieuwe feature, beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc, brengt meer authenticiteit en realisme in de gevechten om de bal tussen spelers.

Een van de opvallende aspecten van Kinetic Physical Play is Kinetic Shielding. Met behulp van geavanceerde technologie, vergelijkbaar met die van Kinetic Air Battles, worden er nieuwe animaties geïntroduceerd voor het afschermen van spelers. Dit resulteert in intensere gevechten wanneer een speler probeert zijn tegenstander af te schermen.

Een belangrijke toevoeging aan Kinetic Shielding zijn de Shield Pushbacks. Hiermee kunnen spelers ruimte creëren ten opzichte van hun tegenstanders door ze weg te duwen van de bal. Door simpelweg op de L2- of LT-knop te drukken, kunnen spelers een Shield Pushback aanvragen en zo hun tegenstanders op afstand houden.

Het succes van Shield Pushbacks hangt af van verschillende factoren, waaronder het krachtverschil tussen de afschermende speler en degene die wordt weggeduwd. Hoe groter het verschil in kracht, hoe effectiever de pushback zal zijn. Daarnaast heeft de duur van het afschermen ook invloed op de effectiviteit ervan. Spelers moeten leren om het afschermen op het juiste moment toe te passen om optimaal te profiteren van deze nieuwe feature.

De impact van attributen is ook versterkt in het afschermmechanisme. Met name de attribuut Kracht speelt hierin een belangrijke rol. Spelers met een hogere kracht zullen beter in staat zijn om zich effectief af te schermen en hun tegenstanders op een afstand te houden.

EA SPORTS FC 24 heeft ook de algehele afschermingssysteem verbeterd. Er zijn aanpassingen gemaakt aan de afschermingseffectiviteit, de sterkte van de afschermer en de interacties tussen spelers. Dit zorgt voor een meer gebalanceerde en realistische gameplay-ervaring.

Met de introductie van Kinetic Physical Play en Kinetic Shielding, biedt EA SPORTS FC 24 spelers de mogelijkheid om op een meer realistische en tactische manier te strijden om de bal. Het brengt een extra laag van authenticiteit naar het spel en belooft de spelervaring naar nieuwe hoogten te tillen.

Hoe te doen: Shield Pushbacks

  • Druk op L2 || LT om een Shield Pushback aan te vragen.
  • Shield Pushbacks stellen je in staat om ruimte te creëren ten opzichte van je tegenstanders door ze weg te duwen van de bal.
  • Pushbacks zijn effectiever naarmate het krachtsverschil tussen de schildhouder en de speler die ze proberen weg te duwen groter is.
  • Houd L2 || LT ingedrukt om te blijven shielden.
  • Hoe langer de Shield-knop wordt vastgehouden, hoe minder effectief het schilden is.
  • Sterkere spelers kunnen effectiever shielden gedurende langere periodes.
  • De impact van attributen op het shielden is vergroot, waarbij kracht de grootste impact heeft.
  • Er zijn verbeteringen aangebracht in het shieldingsysteem, waaronder effectiviteit van het shielden, kracht van de schildhouder en interacties.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU