GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

FC 24 krijgt Aanpassingen in Spelerswisseling voor Verbeterde Controle

In EA SPORTS FC 24 zijn er aanpassingen doorgevoerd in het spelerswisselingssysteem om spelers meer controle te geven over jouw elftal. Een van de belangrijkste toevoegingen is de “Gevoeligheid van de Rechter Stick Wisselen”.

Met deze functie kunnen spelers nu bepalen wat belangrijker is bij het uitvoeren van een Rechter Stick Wissel: de afstand van de speler of de ingevoerde hoek. Hogere gevoeligheid zorgt ervoor dat het spel meer rekening houdt met de Rechter Stick input bij het selecteren van de volgende speler, terwijl lagere gevoeligheid eerder een speler zal selecteren die dichterbij is, zelfs als de Rechter Stick input niet rechtstreeks naar hen wijst.

Daarnaast introduceert EA SPORTS FC 24 de “Voorkeur voor Volgende Speler Wisselen”. Met deze nieuwe instelling kunnen spelers kiezen uit drie verschillende voorkeuren bij het selecteren van de volgende speler:

  1. Dichtst bij de Bal: Deze instelling geeft de voorkeur aan spelers die dichter bij de bal staan, zelfs als ze iets achter de huidige dribbelaar zijn.
  2. Doelzijde: Deze instelling geeft de voorkeur aan spelers die aan de doelzijde van de bal staan, zelfs als ze verder weg zijn van de huidige dribbelaar.
  3. Klassiek: Dezeinstelling combineert meerdere factoren en was de vorige standaardinstelling.

Met deze verbeteringen in het spelerswisselingssysteem streeft EA SPORTS FC 24 ernaar om spelers meer controle te geven over hun in-game acties.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU