GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

EA SPORTS en Ajax openen FIFA 17 Xperience in Amsterdam

Van 22 september tot en met 2 oktober zal de Store for Brands op de Kalverstraat 101 in Amsterdam omgetoverd worden tot een walhalla voor alle FIFA-fans. Met een nagemaakte spelerstunnel, kleedkamer en een voetbaltribune gebaseerd op ‘The Journey’, de nieuwe verhaallijn uit FIFA 17.

De opening van de FIFA 17 Xperience vindt een week voor de lancering van de game plaats. Tijdens de opening zullen de spelers van Ajax om 15:15 uur als allereerste in Nederland FIFA 17 in ontvangst nemen.

“Ontzettend veel Ajax-supporters blijken fervente FIFA-spelers te zijn, met name onder de jongere fans is het spel populair. Dat speelt natuurlijk mee in onze beslissing om een samenwerking aan te gaan met EA SPORTS. Wij willen met Ajax een structurele en positieve rol spelen in de wereld van FIFA. Bijvoorbeeld door Ajacieden meer plezier aan het spel te laten beleven en door FIFA-spelers aan te moedigen om ook de straat of het veld op te gaan en daar hun voetbalvaardigheden te verbeteren. De opening van deze winkel is de eerste uiting van onze samenwerking, maar zeker niet de laatste. In de nabije toekomst staat er nog genoeg op het programma.” aldus Edwin van der Sar.

FIFA 17 ligt vanaf donderdag 29 september officieel in de winkel.

>
MENU