GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Van Battlefield 4 naar Battlefield 1

Battlefield 1 | Waar eigenlijk iedereen de aankondiging van Battlefield 5 had verwacht, was het doodleuk Battlefield 1 dat werd aangekondigd door DICE, dat zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog.  Eerder deze week had de ontwikkelaar nogal wat kritiek over de Call of Duty: Infinite Warfare trailer, ze noemden het knip- en plakwerk van basisschool niveau, praatjes vullen geen gaatjes, maar de premiere trailer van Battlefield 1 wel!

Battlefield 1 is op zich een logische keus als je kijkt naar de geschiedenis van de serie. Het begon allemaal namelijk allemaal met Battlefield: 1942 in het jaar 2002, waarna de opvolger Battlefield Vietnam in 2004 het levenslicht zag. Een jaartje later verscheen Battlefield 2, en zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt is er nooit officieel een ‘Battlefield 1’ uitgekomen.

Battlefield 1 kent verschillende meerdere locaties; van stedelijke gevechten in krappe belegerde Franse steden, grote open ruimten in de Italiaanse Alpen en ouderwetse veldslagen op een paard in de woestijnen van Arabië. Battlefield 1 heeft natuurlijk ook luchtgevechten en  vernietig je de kust vanaf een oorlogsschip op zee.

“Het spel biedt een volledig nieuwe ervaring, maar wel met alle ingrediënten die Battlefield zo geweldig maken, zoals een multiplayer sandbox, realisme, een epische schaal, authenticiteit, teamwork en een continu veranderende wereld boordevol onverwachte Battlefield-momenten“, aldus Aleksander Grøndal, Senior Producer, DICE. “We nodigen spelers uit voor een epische reis in een verscheurde wereld, voeren ze mee naar de Grote Oorlog en bieden iets wat zowel gevarieerd als uniek is in Battlefield 1.”

De Eerste Wereldoorlog is eigenlijk de grondlegger van de moderne oorlogvoering: er vond een grote wapenwedloop plaats en men probeerde de overhand te krijgen met nieuwe machines en wapens. In geen oorlog liepen de technologieën zo ver uiteen als tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Battlefield 1

Voor meer info check je www.battlefield.com

>
MENU