GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Featured, FIFA, Nieuws

FC 24 Ultimate Team EVOLUTIONS – alles wat je moet weten

EA FC 24 Ultimate Team Evolutions betreedt het speelveld als een innovatief systeem dat de manier waarop je je selectie benadert en opbouwt, revolutionair verandert. Dit betekent dat je nu voor de allereerste keer de mogelijkheid hebt om individuele spelers van je club te verbeteren en personaliseren.

Dit dynamische systeem stelt je in staat om spelers met een lagere beoordeling naar een hoger niveau te tillen en zelfs de vaardigheden van je sterspelers verder aan te scherpen door middel van toevoeging van skillmoves, aanpassingen in werktempo en verbeteringen in de ‘zwak been’-vaardigheden, om slechts een paar mogelijkheden te noemen. Naarmate je vooruitgang boekt in het levelen van je spelers, verdien je ook visuele upgrades die de ontwikkeling en de inspanningen die in elke speler zijn geïnvesteerd, tentoonstellen. Het ontwikkelingspad van een speler is een continu proces; je hebt de vrijheid om een speler het hele jaar door te laten evolueren, met als resultaat dat je aan het einde van het jaar een speler kunt bezitten die echt uniek is en zich onderscheidt van alle anderen.

In het allereerste seizoen, genaamd “Welcome to the Club”, kun je wekelijks nieuwe EA FC 24 Ultimate Team Evolutions verwachten, met in het eerste seizoen een aanbod van 12 unieke Evolutions, inclusief een Tutorial Evolution en een speciale FC Founders Evolution.

Dit systeem geeft een frisse impuls aan het Ultimate Team, waarbij je spelers niet alleen op technisch, maar ook op visueel vlak naar een hoger plan tilt. Met constante updates gedurende elk seizoen, zijn we ervan overtuigd dat zowel nieuwe als doorgewinterde fans van het Ultimate Team iets te kijken hebben naar de ongeëvenaarde mogelijkheden die dit systeem biedt.

FC 24 Ultimate Team Evolutions: Wat is het en hoe werkt het?

Dit systeem stelt je in staat om je spelers te upgraden en te personaliseren door specifieke gameplay-uitdagingen te voltooien. Na het voltooien van deze uitdagingen ontvangt de toegewezen speler blijvende upgrades. Hieronder leggen we in detail uit hoe het werkt:

Eisen:

Voordat je begint, moet je weten dat niet elke speler geschikt is voor elke Evolution. Het is essentieel om de vereisten te controleren die variëren van de specifieke eigenschappen van de speler tot hun huidige vaardigheidsniveau. Sommige Evolutions zijn gratis beschikbaar, terwijl anderen een inzet van munten of punten vereisen.

Uitdagingen:

De uitdagingen komen in verschillende moeilijkheidsgraden, beginnend bij eenvoudige taken, zoals het scoren in een bepaald aantal wedstrijden, tot meer uitdagende missies die overwinningen in Ultimate Team Champs-wedstrijden vereisen. Het overwinnen van elk niveau ontgrendelt niet alleen upgrades maar ook nieuwe uitdagingen.

Upgrades:

Na het behalen van een uitdagingsniveau kun je upgrades voor je speler inwisselen. Deze verbeteringen kunnen algemeen zijn, zoals een verhoogde algemene score, of meer specifiek, zoals verbeterde attributen. Bovendien kan je wijzigingen aanbrengen in diverse aspecten zoals:

  • Skillmoves
  • Werktempo
  • PlayStyles
  • Alternatieve posities
  • Zwakke been

Naast functionele upgrades kun je ook esthetische verbeteringen ontgrendelen, zoals nieuwe itembeelden en geanimeerde achtergronden.

Soorten upgrades:

De upgrades vallen over het algemeen in drie categorieën:

  1. Gameplay: focust op het verbeteren van in-game statistieken.
  2. Utility: biedt meer flexibiliteit in teamopstellingen door het toevoegen van nieuwe posities en aanpassingen in het werktempo.
  3. Cosmetisch: richt zich op visuele verbeteringen van je speleritems.

Campagnes en Evolutions:

Evolutions werken hand in hand met campagnes om unieke spelers te creëren die mogelijk niet traditioneel in Ultimate Team verschijnen. Zolang campagnespelers aan de vereisten voldoen, kunnen ze worden geüpgraded. Bovendien worden er specifieke Evolutions gelanceerd die zijn afgestemd op bepaalde campagnes, zoals de aankomende Centurions-campagne.

Tijdens het seizoen:

Het doel is om Evolutions gedurende het seizoen levendig en relevant te houden door nieuwe evolutiemogelijkheden toe te voegen, waarvan sommige tijdsgebonden zijn.

Waar kun je Evolutions voltooien?

De meeste Evolutions zijn zo ontworpen dat je ze kunt voltooien in je favoriete spelmodus binnen Ultimate Team, hoewel sommige specifieke spelmodi vereisen. Het streven is om een evenwicht te vinden tussen uitdaging en beloning, zodat elke Evolution die je kiest, zowel persoonlijk als betekenisvol is voor jou en je Ultimate Team.

Hier vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen rondom Evolutions:

FAQ: Veelgestelde Vragen over FC 24 Ultimate Team Evolutions

Q: Kan ik een speler die in een Evolution zit, aanbieden op de Transfermarkt?
A: Nee, een speler die deel uitmaakt van een Evolution wordt niet-verhandelbaar.

Q: Wat is het maximumaantal spelers dat ik gelijktijdig kan laten evolueren?
A: Je kunt een onbeperkt aantal spelers in Evolutions hebben, maar je kunt slechts één speler per keer actief upgraden.

Q: Moet ik een volledige Evolution voltooien voordat ik van speler wissel?
A: Nee, je kunt naar believen wisselen tussen de spelers die je aan het upgraden bent.

Q: Behoud ik mijn vooruitgang als ik van Evolution wissel?
A: Ja, je vooruitgang wordt bewaard en je kunt later verdergaan waar je was gebleven.

Q: Kan ik een speler uit een Evolution halen?
A: Nee, een speler kan niet uit een lopende Evolution worden verwijderd.

Q: Kunnen Evolution-spelers worden gebruikt in Squad Building Challenges (SBC’s)?
A: Spelers die nog in een Evolution-proces zitten, kunnen niet worden gebruikt in SBC’s. Eenmaal volledig geëvolueerd kunnen ze wel worden ingezet in SBC’s.

Q: Zijn er tijdslimieten verbonden aan Evolutions?
A: Ja, sommige Evolutions hebben een tijdslimiet. Je ontvangt alleen de upgrades voor de niveaus die je hebt voltooid voordat de tijd om is.

Q: Kan een speler deelnemen aan meerdere Evolutions?
A: Ja, een speler kan in meerdere Evolutions worden ingeschreven, maar niet gelijktijdig. Na het afronden van een Evolution kan hij voor een nieuwe worden ingeschreven.

Q: Is de geëvolueerde versie van een speler een duplicaat van het origineel?
A: Nee, een Evolution-item is een uniek item en geen duplicaat van het origineel.

Q: Hoe kan ik zien welke speler ik tijdens een spel aan het upgraden ben?
A: Tijdens het spelen wordt boven de speler die je actief aan het evolueren bent een indicator weergegeven.

BRON: https://www.ea.com/

>
MENU