GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

EA FC 24 heeft Verbeterde Aanvallende Positionering

EA FC 24 heeft verschillende updates doorgevoerd in het Positioneringssysteem om de aanvallende tactieken en gameplay te verbeteren. Met deze verbeterde aanvallende positionering krijgen spelers meer controle over hun tactieken en kunnen ze strategischer te werk gaan om hun tegenstanders te overtroeven.

Diagonale Loopacties Spelers zullen nu meer doelgerichte diagonale loopacties ondernemen om openingen in de verdedigingslinie te benutten of om zichzelf in een onside-positie te houden. Dit stelt hen in staat om slimme loopacties te maken en gevaar te stichten in de verdediging van de tegenstander.

Vind Ruimte in het Strafschopgebied Spelers kunnen zich nu hoger positioneren in het strafschopgebied om een passlijn naar een open ruimte te vinden. Dit biedt meer mogelijkheden voor aanvallende combinaties en doelpogingen.

Dynamische Verdedigende Linie Het verdedigingssysteem past zich nu aan op aanvallende loopacties van Wingbacks. Als een Wingback naar voren beweegt voor een aanval, zullen de overige verdedigers hun positie verschuiven om de ruimte te dekken en een sterke verdediging te behouden.

  • Als één Wingback naar voren beweegt voor een aanval, zal de rest van de verdedigende linie zich aanpassen en spelen als een 3-back formatie om de ruimte te dekken.
  • Als beide Wingbacks naar voren bewegen en een Defensieve Middenvelder zich tussen de verdedigers laat zakken, zullen de twee centrale verdedigers hun positie verbreden, zodat de Defensieve Middenvelder tussen hen kan spelen als onderdeel van een 3-back formatie.

 
EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU