GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

EA FC 24 bevat Scheidsrechters met ieder een eigen persoonlijkheid

Benieuwd naar de vernieuwingen in EA FC 24? Ontdek hoe de striktheid van de scheidsrechter, betere tackle detectie en algemene verbeteringen een realistischere en uitdagendere voetbalervaring creëren. Elke beslissing van de scheidsrechter kan nu van invloed zijn op het spelverloop. Lees verder en bereid je voor op een nieuw niveau van competitie en realisme in het spel!

Hier zijn enkele van de belangrijkste updates.

  1. Striktheid van de Scheidsrechter: Nieuwe systemen zijn toegevoegd om onderscheid te maken tussen de verschillende opties voor de scheidsrechter striktheid. Dit betekent dat scheidsrechters nu offsides, push pulls en vele andere soorten overtredingen anders zullen beoordelen.
  2. Betere Tackle Detectie: Dankzij een nieuw fysiek systeem kunnen tackletrajecten nu beter worden gedetecteerd en berekend, wat resulteert in een verbeterde nauwkeurigheid van overtredingen.
  3. Algemene Verbeteringen: De Breakaway-logica en situaties waarbij de laatste verdediger betrokken is, zijn verbeterd om betere beslissingen over overtredingen mogelijk te maken.

Met deze wijzigingen streeft EA FC 24 ernaar om een meer realistische en meeslepende voetbalervaring te creëren, waarbij elke beslissing van de scheidsrechter van invloed kan zijn op de loop van het spel. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, deze regelwijzigingen zullen je uitdagen en je voetbaltalenten op de proef stellen.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

  • Kyano schreef:

    Leuk spel

  • >
    MENU