GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Drie Nieuwe Multiplayer Modi in Call of Duty Modern Warfare 3

Zijn jullie klaar voor een nieuwe draai aan de Multiplayer ervaring in Call of Duty: Modern Warfare III? Hier komen drie nieuwe modi die je tactieken en teamwork op de proef zullen stellen: Team Gunfight, Headquarters en Infected.

Team Gunfight: Dit is Gunfight, maar dan groter. In 6v6 gevechten op standaard Multiplayer maps beginnen alle spelers met dezelfde willekeurige Loadout, die gedurende de match verandert. Pas je snel aan en overwin de tegenstander in deze intense modus.

Headquarters: Bezit het Headquarters doel en houd het zo lang mogelijk vast om punten te scoren. Let op: er zijn geen respawns voor het verdedigende team! Het doel verplaatst zich over de map, dus wees flexibel en verander snel van positie.

Infected: De match begint met één speler willekeurig als de eerste geïnfecteerde. Het doel van de geïnfecteerde speler is om alle andere spelers te elimineren en te transformeren tot geïnfecteerde Operators. De overlevenden moeten hun beste vaardigheden en strategieën gebruiken om de geïnfecteerden op afstand te houden.

Dus, ben je klaar om je vaardigheden te testen in deze nieuwe modi? Welke modus ga jij het eerst proberen?

>
MENU