GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Drie huizen stellen zich voor in Fire Emblem: Three houses

Nintendo heeft drie verschillende trailers voor Fire Emblem: Three Houses uitgebracht over de drie speelbare huizen. In elk van deze drie huizen kom je de leider tegen en enkele trouwe leden. Deze trailers zijn natuurlijk als warm maker voor vrijdag 26 Juli, wanneer Fire Emblem: Three Houses uit komt. Weet jij al welk huis je gaat volgen?

Blue Lions
Prins Dimitri of the Holy Kingdom of Faerghus staat aan het hoofd van de Blue Lions. Hun idealen zijn sterkte en ridderlijkheid. De Blue Lions bevinden zich in het Noorden van Garreg Mach Monastery, waar de acedemy zich bevind.

Golden Deer
Claude Van Reagan van de Leicester Alliance staat aan het hoofd van de Golden Deer. Wonend in het oosten geloven ze dat er geen koning nodig is gezien ze elkaar hebben.
Hun specialiteiten ligt bij boogschutters. Volgens leden van De Golden Deer is hun symbool gebaseerd op een hert dat hun al eeuwen beschermt.

Black Eagles
Edelgard is een princess en opvolger van de troon van de Adrestian Empire en staat aan het hoofd van de Black Eagles. Hun idealen nobelheid en het huis is gevuld aan magie. De Black Eagles domineren al tijden de zuiderlijke regio, hun kracht is daar het bewijs van.

Fire Emblem: Three Houses komt 26 juli exclusief naar Nintendo Switch

>
MENU