GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

DMZ: Nieuwe functies en missies in Call of Duty: Warzone

In de altijd veranderende wereld van Call of Duty: Warzone, staat ons een nieuwe reeks uitdagingen en innovaties te wachten. Met de komst van de nieuwste update kunnen spelers naast nieuwe Missies en Urgente Missies ook een reeks fascinerende functies verwachten die beschikbaar zullen zijn via het Forward Operating Base-menu.

Deze nieuwe functies, ontworpen om de spelervaring te verbeteren en nieuwe strategieën en speelstijlen te introduceren, omvatten de Verkledingsveldupgrade, de Battle Revive, de Self-Revive Box en de Scuba Gas Mask. Elk van deze upgrades heeft een unieke reeks mogelijkheden die uw gameplay in Call of Duty: Warzone kunnen transformeren. Laten we ze eens nader bekijken.

Dit zijn onzekere tijden in de Warzone, maar met deze nieuwe functies en uw onverschrokken inzet kunnen we deze dreiging samen het hoofd bieden. Bereid u voor op het onbekende en blijf veilig, Operators.

Naast de nieuwe functies kun je nieuwe Missies verwachten, inclusief Urgente Missies, die beschikbaar zullen worden gemaakt in uw Forward Operating Base-menu. Hier zijn enkele van de functies die we introduceren:

  1. Verkledingsveldupgrade (Lanceringsvenster): Ontworpen voor pure stealth-gevechten, stelt de Verkledingsveldupgrade u in staat om te verschijnen als een lid van een DMZ Combatant (AI) Factie. Rust de vermomming uit en DMZ-strijders van dezelfde factie zullen niet aanvallen tenzij u uw dekking opblaast en agressief naar hen handelt.
  2. Battle Revive (Lanceringsvenster): Een experimenteel stimulerend middel dat een adrenalinekick geeft terwijl u een zelf-revive voltooit: een Self-Revive gemengd met pure Battle Rage! Na het gebruik ervan om op te staan uit de Last Stand, activeert het onmiddellijk de effecten van Battle Rage, waardoor u sneller kunt genezen. De tactische sprint wordt ook voortdurend vernieuwd voor een korte periode.
  3. Self-Revive Box (Lanceringsvenster): Net als een Armor Box, bevat deze veldupgrade meerdere Self-Revive Kits. Perfect voor squad-gebaseerde infiltraties.
  4. Scuba Gas Mask (Lanceringsvenster): Dit is een gasmasker dat ook als rebreather fungeert, en bescherming biedt tegen radioactieve winden, gas en het mogelijk maakt om voor een langere periode onder water te ademen.
>
MENU