GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Destiny 2: Season of the Chosen start op 9 februari

Bungie heeft de eerste trailer van Season of the Chosen, het dertiende seizoen in Destiny 2 uitgebracht. Spelers kunnen genieten van nieuwe Strikes, nieuwe gear verdienen, een nieuwe seizoensgebonden activiteit genaamd ‘Battleground’ spelen en tegen de Cabal vechten met de Hammer of Proving. Het nieuwe seizoen gaat van start op 9 februari en loopt tot 11 mei.

In het nieuwe seizoen kunnen spelers Battlegrounds spelen, een nieuwe matchmade activiteit voor drie spelers. Hierin moeten spelers rituele gevechten aangaan tegen Caiatl’s gekozen krijgers. Aan het begin van Seizoen 13 keren de ‘Devil’s Lair’ en ‘Fallen S.A.B.E.R.’ Strikes terug uit de originele Destiny. Later in het seizoen krijgen spelers ook toegang tot de nieuwe ‘Proving Grounds’ Strike. In deze Strike nemen de kampioenen van de mensheid het op tegen de beste krijgers van de Cabal om zo het lot van de Last City te bepalen.

Ook zit er genoeg nieuwe gear in Seizoen 13! Season Pass-bezitters krijgen direct toegang tot de nieuwe Season Praefectus Armor Set en de Exotic boog Ticuu’s Divination. Deze nieuwe boog laadt meerdere Solar-pijlen op die meerdere doelwitten tegelijk kunnen volgen. Daarnaast zijn er meer dan 25 Exotic, Legendary en rituele wapens beschikbaar om te verzamelen.

Keizerin Caiatl, de leider van de Cabal en dochter van Calus, is op zoek naar een bondgenootschap nu de Piramides en Xivu Arath het systeem destabiliseren. Ze eist echter meer dan Zavala kan bieden en dus storten de onderhandelingen in. Nu is het aan de Guardians om haar groeiende krijgsraad te verslaan.

>
MENU