GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Demolition is terug van weggeweest in Call of Duty Modern Warfare

Demolition is terug van weggeweest in Call of Duty Modern Warfare! Deze klassieke multiplayer-modus in Call of Duty: Modern Warfare vertegenwoordigt tactische chaos op zijn best, terwijl spelers proberen het andere team te slim af te zijn en te overmeesteren.

Demolition is een respawn enabled round-based objective mode. Teams wisselen af tussen het aanvallen en verdedigen van twee bomlocaties, vergelijkbaar met Search & Destroy. In tegenstelling tot Search & Destroy spawnen aanvallende spelers altijd met een bom en defusen beëindigen de ronde niet. Dit leidt tot heftige gevechten rond beide bomlocaties.

Er zijn twee manieren om de ronde te winnen:

  1. Vernietig als aanvallend team beide bomlocaties voordat de timer afloopt. Als je een enkele bomsite vernietigt, voeg je extra tijd toe aan de gameklok om de tweede bomsite aan te vallen en te vernietigen.
  2. Bescherm als verdedigend team ten minste één bomlocatie totdat de timer afloopt. Wanneer een bom wordt geplant, pauzeert de wedstrijdtimer. Daarom moet het verdedigende team alle bommen onschadelijk maken om de wedstrijdtimer op te raken.

Het eerste team dat twee rondes wint, wint de wedstrijd. Als beide teams een ronde winnen, gaat het spel voor de derde en laatste ronde in de overtime-regels. Wanneer je in overtime zit is er een neutrale bomsite die beide teams tot ontploffing brengen. Elke speler spawnt met een bom en het eerste team dat de neutrale bomlocatie plant en tot ontploffing brengt, wint. Verwacht chaos!

 

  • Gamer4life schreef:

    Demoltion is een geniale modus!

  • >
    MENU