GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Demo Anthem vanaf 25 januari beschikbaar

Vandaag heeft Electronic Arts de twee data aangekondigd voor de VIP- en Open demo van Anthems. Gamers die Anthem pre-orderen en leden van EA Access en Origin Access, krijgen toegang tot de VIP-demo op 25 januari 2019. Alle andere spelers krijgen de kans om in hun Javelins te stappen en Anthem zelf te ervaren op 1 februari 2019. Beide demo’s zullen beschikbaar zijn op Origin voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

Spelers in de VIP-demo zijn de eerste ‘freelancers’ die het op mogen nemen tegen de gevaren in de wereld van Anthem en ze ontvangen een in-game item als dank voor hun deelname :).

“Het is tijd dat de fans aan de slag kunnen met Anthem en om deze ongelooflijke wereld zelf te ervaren”, zegt Mike Gamble, Lead Producer van Anthem. “We hopen dat iedereen geniet van het vliegen en vechten in deze gloednieuwe wereld, waar ons team al zo lang mee bezig is.

Gisteravond onthulde BioWare tijdens The Game Awards ook de nieuwste trailer voor Anthem. De trailer introduceerd enkele van de gevaren die op de loer liggen in de wereld en waartegen spelers het op zullen moeten nemen als ze de chaotische krachten van de Anthem der Schepping willen onderdrukken!

>
MENU