GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

De volledige soundtracks van FIFA 20 en VOLTA FOOTBALL zijn onthuld

EA SPORTS heeft de volledige soundtracks van FIFA 20 en VOLTA FOOTBALL bekend gemaakt. Voor het eerst in de FIFA-geschiedenis bevat FIFA 20 twee afzonderlijke playlists met in totaal meer dan 100 tracks uit meer dan 20 verschillende landen. De FIFA-soundtracks zijn elk jaar toch wel een dingetje waar de meeste mensen naar uitkijken. Ze staan namelijk garant voor heerlijke nummers waarvan er altijd wel een paar een serieuze wereldhit worden.

In de FIFA 20 playlist vinden we bekende artiesten zoals Major Lazer, Diplo, maar ook de Nederlandse DJ Don Diablo ga je dit jaar horen terwijl je FIFA aan het spelen bent. Daarnaast ga je ook kennis maken met muziek van opkomende artietsen zoals Anderson .Paak. Hoe dan ook, beluister hieronder de playlist die wordt gedraaid in FIFA 20 en die je ongetwijfeld over een paar weken kunt dromen ;)

VOLTA FOOTBALL draait om je swag uiten op straat in voetbalspeelplaatsen over de hele wereld. Beluister hieronder de playlist die wordt gedraaid in de nieuwe modus:

FIFA 20 is vanaf 27 september officieel verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

>
MENU