GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

De Ncore 100 Max SFF PC-Behuizing – Cooler Master

Cooler Master, een pionier in PC-componenten en gaming-randapparatuur, heeft zojuist zijn nieuwste innovatie onthuld: de Ncore 100 Max. Deze lancering, die plaatsvond in Taipei, Taiwan, is een mijlpaal in het ontwerp van PC-behuizingen met een small form factor (SFF), een sector waarin Cooler Master altijd al heeft geëxcelleerd. Maar met de Ncore 100 Max zetten ze de lat nóg hoger.

Een Paradigmaverschuiving in SFF-Design

De Ncore 100 Max is meer dan zomaar een PC-behuizing. Het is een revolutionair ontwerp dat de balans tussen compactheid en kracht opnieuw definieert. Met een volume van slechts 15,7 liter en vervaardigd uit een aluminiumlegering, biedt deze behuizing ongekende ruimte-efficiëntie. En het wordt nog beter: de Ncore 100 Max is verkrijgbaar in standaard- en bronzen kleurstellingen, aantrekkelijk voor zowel gamers als creatieve professionals.

Innovatie en Kracht

Wat maakt de Ncore 100 Max zo speciaal? Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Compact maar Krachtig: De behuizing bevat een V SFX Gold ATX 3.0 850W PSU, wat betekent dat het topprestaties levert in een minimale ruimte.
  • Geavanceerde Koeltechnologie: Met een aangepast AIO-liquid cooling systeem en een speciaal ontworpen ventilator, belooft de Ncore 100 Max optimale CPU-prestaties en efficiënte koeling onder alle omstandigheden.
  • Modern en Functioneel Design: De strakke, minimalistische vormgeving en de uitschuifbare breedte (155 mm tot 172 mm) combineren esthetiek met functionaliteit.
  • Ruimte voor High-End GPU’s: Met ruimte voor een GPU met 3,9 slots is de Ncore 100 Max ideaal voor de nieuwste en krachtigste GPU’s, inclusief volledige compatibiliteit met de 4090 GPU.

Jimmy Sha, CEO van Cooler Master, benadrukt het baanbrekende karakter van de Ncore 100 Max: “We wilden een behuizing creëren die compact, koel en ruim is, en tegelijkertijd een plezier om in te bouwen.”

Verkrijgbaarheid en Meer

De Ncore 100 Max en de Ncore 100 Max Bronze Edition zijn nu verkrijgbaar via het Cooler Master-netwerk van retailers. Voor meer details en specificaties, bezoek de link naar Cooler Master’s website.

Dit is een spannende tijd voor SFF-PC-liefhebbers en Cooler Master blijft aan de frontlinie van innovatie. Wat denken jullie, GameNerds, van deze nieuwste toevoeging aan de Cooler Master-familie? Laat het ons weten in de reacties!

Voor meer updates en het laatste nieuws in gaming en technologie, blijf je natuurlijk hangen bij GameNerds.nl. Keep gaming!

>
MENU