GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

De Legends-stage van PGL Antwerp 2022 zit erop, dit zijn de kwartfinales:

Na ruim een week knallen zitten de Champions- en Legendsstage van PGL Antwerp er al weer op! De acht beste teams plaatsten zich voor de kwartfinales van het toernooi, waarvan de eerste twee op 19 mei worden gespeeld. Check hieronder snel de affiches en onderstreep de data alvast in je kalender!

Slechts acht van de vierentwintig teams konden zich voor de kwartfinales plaatsen. En wat zijn het uiteindelijk mooie affiches geworden! Wat denk je bijvoorbeeld van FaZe vs NiP? Of de clash tussen de twee verrassingen Team Spirit en Furia? Hoe dan ook, het belooft een mooie week CS:GO te worden.

De kwartfinales van PGL Antwerp 2022

Speelschema kwartfinales PGL Antwerp 2022

Op donderdag 19 mei trapt FaZe Clan om 16:30 af tegen Ninjas In Pyjamas. Later op de avond volgt om 20:30 Team Spirit tegen Furia Esports.Op vrijdag 20 mei speelt ENCE om 16:30 tegen Copenhagen Flames. Diezelfde avond spelen Heroic en Na’Vi om 20:30 alweer de laatste kwartfinale.

De halve finale tussen Team Spirit/Furia vs FaZe Clan/NiP (16:30) en ENCE/CPH Flames vs Heroic/Na’Vi (20:00) worden op zaterdag 20 mei gespeeld. De finale wordt een dag later, op zondag 22 mei, om 18:00 gespeeld. Alle wedstrijden worden als een Best-of-Three (Bo3) gespeeld.

Je kunt de wedstrijden gelukkig gewoon live op Twitch volgen. Bij GameNerds verwachten wij dat de huidige nummer één en twee van de wereld, FaZe en Na’Vi, in de finale met elkaar om de titel gaan strijden.

 

 

>