GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

De gloednieuwe PARIS SAINT-GERMAIN Kit Collection is nu beschikbaar in FIFA 21

Nieuwe PSG x Jordan Brand samenwerking is vanaf vandaag beschikbaar in VOLTA FOOTBALL. Speel met het vierde tenue in Kick-Off en Carrière vanaf 2 februari.

EA SPORTS heeft een exclusieve samenwerking met Paris Saint-Germain in FIFA 21. Om het nieuwe jaar in stijl af te trappen, kunnen FIFA-spelers hun personages en teams aanpassen met nieuwe designs.

Spelers hebben de mogelijkheid om met de Paris Saint-Germain x Jordan Brand Collection op straat te voetballen in VOLTA FOOTBALL in FIFA 21. Vanaf 2 februari zal het vierde tenue van PSG beschikbaar zijn in FIFA Kick-off en Carrière.

Met deze partnership zet EA SPORTS de volgende stap in het vervagen van de grenzen tussen de voetbalsport en het virtuele veld, waarbij nieuwe mogelijkheden worden gecreëerd voor de fans om zich met elkaar te verbinden door de sport en de club waar ze van houden.

In een nieuwe video die Paris Saint Germains passie voor kunst en design benadrukt, zijn verschillende spelers te zien op een moderne, artistieke manier. Hierin presenteert de voetbalclub de nieuwe kit aan het publiek.

>
MENU