GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

De beste One Shot Sniper loadouts in Call of Duty Warzone 2

Met de komst van Warzone 2 Seizoen 3 zijn de one-shot Snipers terug, dus hier kleine handleiding hoe je je wapen kunt instellen om een vijand met één kogel neer te halen.

Voorheen waren Sniper Rifles in Warzone 2 ondergewaardeerd, maar na de update van Seizoen 3 is dit veranderd. Hieronder vind je hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw Sniper Rifles in één schot dodelijk zijn in Warzone 2. Om vijanden in Warzone 2 met één schot te doden met een Sniper Rifle, moet je Explosive Ammunition aan je wapen bevestigen en een headshot maken.

De mogelijkheid om vijanden met één schot uit te schakelen is momenteel alleen beschikbaar voor zwaardere, bolt-action Sniper Rifles. Op dit moment hebben vier Sniper Rifles de optie voor Explosive Ammunition: de MCPR-300, de Victus XMR, de Signal 50 en de nieuwe Intervention, ook wel bekend als de FJX Imperium. Dit betekent dat lichtere Sniper Rifles of Marksman Rifles zoals de SP-X 80 of EBR-14 nog steeds minstens twee schoten nodig hebben om een speler volledig uit te schakelen.

Explosive Ammunition geeft elke Sniper het vereiste schade-boost om door een volledig gepantserde vijand te kunnen schieten en ze met één headshot uit te schakelen. Het heeft echter ook enkele nadelen, waaronder een verlies aan kogelsnelheid, waardoor schoten minder precies zijn over lange afstanden.

Hier zijn twee van de beste loadouts voor één schot Snipergeweren die momenteel beschikbaar zijn in Warzone 2.

one-shot Victus XMR Sniper loadout:

Barrel: Executor 546
Optic: SP-X 80 6.6x
Stock: XRX Rise 50
Ammunition: .50 Cal Explosive
Rear Grip: Bruen Q900 Grip

one-shot Signal 50 Sniper loadout:

Barrel: 29″ TV Kilo-50
Muzzle: Talon Sixteen Silencer
Underbarrel: FTAC Ripper 56
Ammunition: .50 Cal Explosive
Rear Grip: Cronen Blockade Grip

>
MENU