GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

De beste eSports-teams maken zich klaar voor de CWL Dallas Open

De best eSports-teams uit Noord-Amerika, Europa en Azië/Pacific bereiden zich momenteel voor op de Call of Duty World League (CWL) Dallas Open dat plaatsvindt van 17 t/m 19 maart. Tijdens dit toernooi wordt gestreden om een prijzenpot van maar liefst $ 200.000 en om een stapje dichter te komen bij de CWL Champions 2017.

De CWL Dallas Open is georganiseerd in samenwerking met MLG en begint op 17 maart. Naast de 16 teams die beginnen in pool play zijn er 160 spots om te veroveren in de open bracket, één van de grootste Call of Duty open brackets ooit. De vier beste teams van de open bracket  worden toegevoegd aan pool play op de tweede dag van het toernooi, zaterdag 18 maart. De finale teams van de championship bracket strijden op zondag 19 maart om de prijzenpot van $ 200.000 en de titel van CWL Dallas Open Champion.

De CWL Dallas Open is het laatste evenement waar teams CWL Pro Points kunnen verdienen om zich te kwalificeren voor Stage 1 van de CWL Global Pro League, die 20 april van start gaat. Deze wekelijkse LAN-divisie is de eerste voor CWL en georganiseerd in samenwerking met MLG. Teams die niet goed genoeg presteren voor Stage 1 van de CWL Global Pro League kunnen nog steeds CWL Pro Points verdienen om te strijden voor een plaats in Stage 2, die later dit jaar volgt. Dit kan online via CWL ladders en toernooien op GameBattles, maar ook via LAN-events die in bepaalde gebieden zullen plaatsvinden.

>
MENU