GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

De 5 beste Nintendo Switch releases in Augustus

Met bijna 50 games die in de maand Augustus uit gaan komen op de Nintendo Switch, lijkt het alsof de Nintendo Switch lekker op gang is. Wat opvalt is dat er geen grote titel van Nintendo zelf wordt uitgebracht deze maand, maar de kwaliteit van releases wordt daar niet minder op.
Zijn jullie al uitgespeeld op de games van Juli? Fire Emblem: Three Houses is toen uitgekomen en is in veel winkels zelfs uitverkocht. Grote kans dat (als je hem hebt) je daar nog flink wat uren deze maand mee bezig bent. Kan je hem nou nergens in de winkel vinden dan zit er misschien wel wat nieuws voor je tussen in de nieuwe maand.

1 – Pandemic
Release: 1 Augustus 2019
Pandemic heeft na zijn succes als boardgame nu ook een digitale versie! De game zal zich dan ook spelen alsof je een boardgame speelt, maar dan op je Switch en altijd bij de hand!
Als ervaren leden van een ziekte bestrijdingsteam, moet je vier dodelijke ziekten op afstand houden terwijl je hun geneeswijzen ontdekt. Reis de wereld rond, behandel infecties en vind geneesmiddelen. Je moet als een team werken om te slagen.

2 – Turok 2: Seeds of Evil
Release: 9 Augustus 2019

Turok 2: Seed of Evil kwam oorspronkelijk uit op 10 December 1998 op de nintendo 64. Net als het eerste deel gaat het hier om een first person shooter die toen der tijd zijn genre ver vooruit liep. Turok werd dan ook als één van de betere games beschouwd. De AI was subliem en wapens waren er in overvloed. In 2015 heeft Turok 2:Seed of Evil al een remake gekregen op de PC, maar nu is het ook de tijd voor de Nintendo Switch om van dit pareltje te genieten.
Het gaat hier om een remaster en niet om een simpele port. Denk daarbij aan wat opgeschroefde graphics en leuke extra’s zoals meer wapens en nieuwe werelden om te ontdekken.

3 – Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution!
Release: 20 Augustus 2019

Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution!
Kies uit ruim 9000 kaarten om je eigen deck samen te stellen en neem het hiermee op tegen de meest legendarische duellisten uit de wereld van Yu-Gi-Oh! Herbeleef niet alleen de verhalen van de oorspronkelijke Yu-Gi-Oh!-animatieserie via Yu-Gi-Oh! ARC-V, maar daag ook de nieuwste generatie duellisten uit de virtuele wereld van Yu-Gi-Oh! VRAINS! uit. De Yu-Gi-Oh! TCG komt voor het eerst naar de Nintendo Switch, zodat je het kaartspel onderweg kunt spelen. Stel je ideale deck samen en kies hierbij uit ruim 9000 kaarten (de meeste van alle Yu-Gi-Oh! TCG-videogames tot nu toe) en daag andere duellisten uit door lokaal draadloos of via Nintendo Switch Online te spelen. Ontdek de nieuwe Linkmonster-kaarten, die niet alleen de manier veranderen waarop ervaren duellisten hun kaarten spelen, maar ook wáár ze die kaarten spelen.

https://www.youtube.com/watch?v=dQSgdhi_1po

4 – Collection of Mana
Release: 27 Augustus 2019

Collection of Mana is een pakket met de eerste drie games in de Mana-serie: Final Fantasy Adventure for the Game Boy, het toonaangevende en geliefde Secret of Mana voor de Super NES, en Trials of Mana.
Collection of Mana is al enige tijd uit in Japan, en met wat geknoei in je regio had je deze titel ook al eerder kunnen downloaden. Maar dat is nu niet meer nodig gezien deze release nu wereldwijd is. Voor alle liefhebbers van JRPG games is dit een prachtige titel om de roots van dit genre is te ontdekken.

5 – Astral Chain
Release: 30 Augustus 2019

Astral Chain, een gloednieuwe actiegame van PlatinumGames, wordt exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht! Als onderdeel van een speciale politie-eenheid is het je taak om tegen mysterieuze, alien-achtige wezens te vechten die de wereld zijn binnengevallen.
In deze nieuwe actiegame van PlatinumGames hangt het lot van de mensheid aan een zijden draadje. De aarde is doelwit van een interdimensionale aanval en alle hoop is gevestigd op een levend wapen dat bekendstaat als de Legion. Jij bent een beginnend officier in een elite-eenheid van de politie en je moet samenwerken met je Legion om onderzoek te doen en de mensheid te redden. Je kunt in het heetst van de strijd wisselen van Legion om van tactiek te veranderen en stijlvolle combo’s te ontketenen. Naast dat je tegen de indringers vecht moet je ook praten met inwoners, verdachten ondervragen en samenwerken met je teamleden.

>
MENU