GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

David Beckham keert terug als ICON in FIFA 21 Ultimate Team

EA SPORTS heeft bekend gemaakt dat voetbalicoon David Beckham terugkeert in FIFA 21 Ultimate Team als ICON. Om zijn terugkeer in de game te vieren zal iedereen die FIFA 21 speelt voor 15 januari 2021 een uniek, niet-verhandelbaar David Beckham-item in FIFA Ultimate Team ontvangen en hem vanaf 15 december 2020 als VOLTA ‘Groundbreaker’ ontvangen.

De legandarische nummer 7 wordt vanaf december aan het spel toegevoegd als een FIFA Ultimate Team icon als erkenning voor zijn prestaties op en buiten het voetbalveld.

De FIFA 21 Standard Edition wordt tijdens de feestdagen ook tijdelijk geüpdatet in PlayStation- en XBOX-winkels met een Beckham Edition-cover die alleen digitaal te verkrijgen is. Alle drie de niveaus van de items van David Beckham worden toegevoegd aan FIFA Ultimate Team, die in december 2020 in packs gaan. De volledige details van het spelersaanbod zijn te vinden ​​op ea.com/beckham.

“Ik ben ontzettend trots om terug te keren bij EA SPORTS met mijn FIFA 21 Beckham Edition-cover … Ik vind het geweldig om weer op het veld te staan ​​als een icoon met een aantal van mijn oude teamgenoten!”, zei David Beckham.

Bovendien ontvangen spelers die FIFA 21 voor Xbox One en/of PlayStation 4 kopen of al hebben gekocht vóór de lancering van FIFA 22 de Xbox Series X | S- en / of PlayStation 5-versie van de game die ze hebben gekocht gratis. De nieuwe next-gen FIFA wordt op 4 december uitgebracht.

>
MENU