GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty World League National Circuit: Alles wat je moet weten!

Denk jij dat jouw Call of Duty-squad de beste is van Nederland? Maak je dan klaar om dit te bewijzen tijdens de CWL World League National Circuit! Terwijl je dit aan het lezen bent zijn de inschrijvingen voor het CWL National Circuit inmiddels van start gegaan op www.mlg.com. Jij kan samen met je vrienden meedoen, om je zo te kwalificeren voor officiële Call of Duty eSports toernooien.

Het CWL National Circuit zal plaatsvinden verdeeld over verschillende National Circuits: Verenigde Staten, Canada, Engeland, Ierland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Nederland, Spanje en Portugal, Italie en tot slot Australie en Nieuw Zeeland. Boven op deze National Circuits, zullen er nog twee bij komen in de toekomst en waarschijnlijk zijn dat Brazilië en Mexico.

CWL National Circuit inschrijvingen en verkiesbaarheid

Om mee te doen aan het National Circuit, moeten aanstaande teams zich voor 22 januari ingeschreven hebben en minimaal 2 spelers uit eigen land hebben. Check hieronder een voorbeeldje voor de Duitse en Nederlandse teams.

  •  4 spelers uit Nederland.
  •  2 spelers uit Nederland en Duitsland.
  •  1 speler uit Nederland, 1 uit Duitsland en 2 uit België.

Deze combinaties en andere mogen, zolang het team minimaal 2 spelers heeft uit het bijbehorende National Circuit. Dus een team met 1 speler uit Nederland en 3 uit Spanje (of welk land dan ook) mag niet.

CWL National Circuit reguliere seizoen schema en format

De 8 Stage One van het National Circuit zullen gespeeld worden verspreid over 3 vrijdagen en beginnen vanaf 26 januari t/m 9 februari. De matches daarna zullen gespeeld worden volgens het officiële 2018 CWL kalender:

Alle National Circuit matches zullen gespeeld worden, volgens het officieel CWL format en regels. De matches zullen allemaal gespeeld worden op toegewijde servers waar de CWL regels streng gecontroleerd en nageleefd zullen worden.

CWL National Circuit Playoffs en Relegation

Aan het einde van de round-robin stage zullen de alle teams een plaatsing krijgen, op basis van hun winst/verlies ratio. Gelijkspel zal door middel van een onderlinge resultaat bepaald worden en overall score. (round-robin stage: zijn dus de matches die je speelt op de 3 vrijdagen vanaf 26 januari t/m 9 februari.)

De top 4 teams zullen in een single-elimination playoff spelen, met de eerste ronde matches de nummer 1 tegen de nummer 4 zullen spelen en de 2de plek tegen de 3de plek.

De nummer 5 en 6 teams zullen uitgenodigd worden om mee te doen aan de volgende ronde van hun National Circuit en dus niet mee doen aan de post-stage events.

De nummer 7 en 8 zullen geplaatst worden in een relegation (verbanning) toernooi, waar zij dus tegen de top 2 non-Pro League en non-National Circuit teams die zich inschrijven voor de relegation toernooi in een single elimination bracket. De top 2 teams worden bepaald door de CWL Pro Points van alle teams die zich inschrijven voor hun National Circuit Relegation toernooi vanaf 12 februari 2018 om 12:00 s’middags.

Stage One Playoffs en Relegation toernooien zullen gehouden vanaf 16 februari. Alle toekomstige National Circuit Stage playoffs and relegation toernooien zijn gepland op de volgende data’s:

  • Stage Two Playoff and Relegation toernooien zijn gepland op 13 april.
  • Stage Three Playoff and Relegation toernooien zijn gepland op 1 juni.
  • Stage Four Playoff and Relegation toernooien zijn tot slot gepland op 13 juli.

Natuurlijk kunnen de data’s in de toekomst nog wijzigen!

CWL National Circuit Prizes

Ieder speler die mee doet in het CWL National Circuit zullen pro points ontvangen op basis van hun plaatsingen aan het einde van het National Circuit stage, waarbij iedere speler van het team wat zich eerste plaatst 3.000 CWL Pro Points ontvangt.

Deze CWL Pro Points helpen voor betere plaatsingen in toekomstige CWL events en toernooien. Bovendien zijn er nog veel meer andere prijzen te winnen tijdens de 8 CWL Nation Circuits.

Het team wat eerste wordt krijg ook nog eens 1000 dollar en volledige dekking voor een toekomstige CWL event. Wat dacht je van een volledige dekking van de reiskosten en hotel verblijf!

De winnaar van het first stage 2018 CWL National Circuit, mag deelnemen aan het CWL Atlanta Open event, de winnaar van de tweede stage zal deelnemen aan het CWL Seattle Open, third stage winner zal naar het CWL Anaheim open gaan en tot slot de winnaar van de fourth stage winnaar naar het CWL Championship Last Chance Qualifiers.

Niet vergeten dus!

Inschrijven is vanaf nu mogelijk tot en met 22 januari. De 8 Stage One van het National Circuit zullen gespeeld worden verspreid over 3 vrijdagen en zullen beginnen vanaf 26 januari t/m 9 februari.

Dus schrijf je snel in en wie weet shine jij binnenkort op het hoogste niveau tussen de grootste teams ter wereld!

>
MENU