GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Potje Call of Duty met een prijzenpot van maar liefst $100.000

Afgelopen weekend is de eerste CWL Open Event van het nieuwe seizoen van start gegaan dat gehouden werd in Mandalay Bay, Las Vegas. In dit drie dagen durende event speelden eSports teams uit Noord-Amerika en Europa tegen elkaar om te strijden om $100.000 aan prijzengeld! 

De CWL MLG Vegas Open was het eerste major Call of Duty toernooi van het nieuwe seizoen. Rise Nation ging naar huis met de buit door Cloud9 met 3 maps tegen 2 te verslaan. Alle wedstrijden werden beslist in  5 potjes.

In totaal deden er maar liefst 172 teams mee, maar uiteindelijk was het Rise Nation die de felbegeerde trofee naar huis mocht nemen. Ze werden kampioen en pakten zo niet alleen de meeste CWL Pro Points maar ook de beste uitgangspositie om zich te kwalificeren voor de CWL Global Pro League. Het evenement werd door honderdduizenden kijkers live gevolgd via de Live Event Viewer, YouTube en MLG.tv.

Dus wanneer je moeder zegt dat je wat nuttigs moet gaan doen in plaats van gamen, dan laat je haar dit bericht even lezen! 

Eindstand van de MLG CWL Open Vegas:

1 – Rise Nation
2 – Cloud9
3 – FaZe Clan
4 – Team Allegiance
5 – Luminosity Gaming / OpTic Gaming
7 – Enigma6 / Evil Geniuses

>
MENU