GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

CRASH TEAM RACING NITRO-FUELED KLAAR VOOR DE START

CTR Nitro-Fueled biedt fans een remaster van de originele CTR-ervaring met vernieuwde Crash Nitro Kart-content, personalisatie opties en meer! Los van alles wat je misschien nog kent uit de oude game van 1999 belooft deze nieuwe ervaringen, extra uitdagingen en nieuwe content per seizoen.

De game is helemaal opnieuw ontwikkeld op basis van de originele Crash Team Racing-game zodat de personages, karts, tracks en arena’s geschikt zijn voor consoles met hd-graphics. Tijdens het racen kan de spanning hoog oplopen tussen diverse personages uit de Crash Bandicoot serie, inclusief Crash, Coco, Dr. Neo Cortex en anderen die de race aandurven met de egocentrische ‘Nitros Oxide’ die de planeet dreigt te vernietigen. De capriolen van Crash en zijn vrienden zijn te bewonderen terwijl ze elkaar beschieten met power-ups en door de bochten slippen van tracks uit de originele CTR-game. De legendarische kart-racer ondersteunt voor het eerst ook online-gameplay.

“Het wachten is eindelijk voorbij en we zijn superblij dat fans nu hun eerste rondjes in Crash Team Racing Nitro-Fueled kunnen gaan racen,” zegt Thomas Wilson, co-studiohoofd bij Beenox. “We hebben de game met zorg en aandacht ontwikkeld, zodat het voor zowel originele als nieuwe fans een prachtige kart-race ervaring is. We hebben met veel liefde een ervaring ontwikkeld die trouw blijft aan de originele CTR-games, maar ondertussen ook vol zit met nieuwe content en spelers meevoert naar een levendige, gedetailleerde wereld die nog niet mogelijk was op platforms van de eerste generatie!”

Fans van Crash Team Racing krijgen in Crash Team Racing Nitro-Fueled voor het eerst in 20 jaar de kans om hun karts en personages aan te passen. De geremasterde game biedt spelers allerlei mogelijkheden om je kart naar eigen smaak samen te stellen. Als jij grote monster truck wielen onder je mini kart wilt hebben, dan is er niemand die je tegenhoud om dat te doen. Zo kunnen alle spelers, zowel nieuwkomers als fans van de klassieker uit de jaren ’90, hun eigen monster voertuig creëren.  Naast de mogelijkheid om karts aan te passen, laat Crash Team Racing Nitro-Fueled spelers ook karakters aanpassen met bizarre skins, zodat ze hun persoonlijke racehelden kunnen creëren. Je kan dus echt op elk gebied die je maar wilt je eigen race held en voertuig implementeren. Zorg ervoor dat je online tegenstanders jouw creatie niet vergeten wanneer je ze in het stof laat bijten.

Benieuwd wat Gamenerds van Crash Team Racing vind? Houd dan de site in de gaten en lees volgende week de review!

  • Marleen schreef:

    Hoe kan je met meerdere spelers tegelijk dit speel spelen krijg dit niet geïnstalleerd

  • >
    MENU