GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Belangrijke Correctie van 90+ ICON Player Pick SBC in FIFA 23 Ultimate Team

In een recente update van FIFA 23 is er een onbedoelde fout opgetreden met betrekking tot de “90+ ICON Player Pick SBC” (Squad Building Challenge). Deze specifieke SBC bevatte per abuis Hero Player Items, wat niet de bedoeling was. Hierdoor zijn sommige spelers onbedoeld beïnvloed en hebben ze de verkeerde beloningen ontvangen.

Om dit probleem aan te pakken, hebben ze onmiddellijk actie ondernomen en de “90+ ICON Player Pick SBC” tijdelijk uit het spel verwijderd. Het team werkt hard aan het herstellen van de correcte beloningen en ze verwachten deze zo snel mogelijk beschikbaar te stellen aan alle betrokken spelers.

Als compensatie voor de overlast zullen ze de getroffen spelers in de komende dagen voorzien van de juiste beloningen die overeenkomen met de oorspronkelijke bedoeling van de SBC. Ze willen ervoor zorgen dat iedereen die heeft deelgenomen aan de “90+ ICON Player Pick SBC” de kans krijgt om de juiste beloningen te ontvangen.

“We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn voor de getroffen spelers en willen benadrukken dat dit niet in lijn is met onze normen voor kwaliteit en spelerservaring”

Houd onze officiële kanalen en sociale media in de gaten voor updates over de status van de “90+ ICON Player Pick SBC” en de correcties van de beloningen.

>
MENU