GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Classic Minimap Maakt Een Comeback in Modern Warfare 3

De Classic Minimap maakt een comeback in Modern Warfare 3 Leaker BobNetworkUK was verantwoordelijk voor dit lek, maar het is belangrijk op te merken dat hij aangeeft dat het slechts een gerucht is.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, een ‘klassieke’ COD minimap is er een die de locaties van spelers weergeeft door middel van rode stippen telkens wanneer een speler een ongedempt wapen afvuurt. De klassieke minimap is al een tijdje afwezig en fervente multiplayer-fans kijken er reikhalzend naar uit om het terug te zien in MW3.

Met de volledige release van Modern Warfare 3 gepland op 10 november 2023 voor PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series X|S en PC, kunnen gamers nauwelijks wachten om hun handen te leggen op het nieuwe arsenaal en de beloofde spannende gameplay. Maar laten we niet vergeten dat de lekken en informatie over het spel nog niet officieel zijn bevestigd door Activision of de ontwikkelingsstudio’s.

De geruchten over de terugkeer van de klassieke minimap en andere nostalgische elementen hebben de community nu al in beroering gebracht. We houden dit artikel in de gaten voor verdere ontwikkelingen en officiële aankondigingen. Blijf op de hoogte terwijl we aftellen naar de veelbelovende lancering van Modern Warfare 3, waar oude favorieten mogelijk weer tot leven komen!

>
MENU