GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Captain Price skin gelekt voor Modern Warfare & Warzone seizoen 4

Terwijl we aan het wachten zijn op enig teken van Activsion wanneer we eindelijk van start kunnen gaan met het vierde seizoen, is de skin van het iconische Call of Duty-personage Captain Price al eerder uitgelekt.

Captain Price wordt een speelbare operator voor de multiplayer van Modern Warfare en wordt daarnaast ook speelbaar in Warzone. Captain Price is een van de meest herkenbare personages in de Call of Duty-franchise en spelers hebben uitgekeken naar zijn terugkeer naar de multiplayer sinds hij onthuld werd in de campagne van Modern Warfare.

Iemand op Reddit heeft een afbeelding onthuld van wat de standaard look lijkt te zijn voor Captain Price. Gekleed in een standaard militaire uitrusting met een set nachtkijkers aan zijn helm, vergelijkbaar met zijn uiterlijk in de campagnemodus.

Zoals bij alle operators in Modern Warfare en Warzone, is het waarschijnlijk dat Captain Price verschillende outfits zal hebben die spelers kunnen ontgrendelen door middel van uitdagingen en de battle pass.

 

>
MENU