Call of Duty WWII Zombies: een angstaanjagende wereld

img
jul
20
0

Call of Duty: WWII Zombies is het nieuwe coöperatieve zombies-verhaal dat ons meeneemt naar een doolhof vol nazi-zombies-experimenten en monsterlijke gedrochten en dat alles in een mythische Tweede Wereldoorlog-setting.

In de loop van het verhaal dringt een internationaal team steeds dieper door tot een duivels plot van de vijand om onvoorstelbare krachten op te wekken en een onverslaanbaar ondodenleger te vormen. De internationale cast van acteurs die met bestaat onder andere uit David Tennant (Dr. Who, Broadchurch), Elodie Yung (G.I. Joe: Retaliation, Daredevil), Katheryn Winnick (Vikings, The Dark Tower) Udo Kier (Blade, Melancholia) en Ving Rhames (Pulp Fiction, Mission Impossible – Rogue Nation).“Voor Nazi Zombies scheppen we een angstwekkende wereld vol gruwelijke personages en schrikwekkende gebeurtenissen om spelers de stuipen op het lijf te jagen. Tijdens de ontwikkeling heeft ons team ook enorm veel geschiedenis en achtergrondverhaal in de game gestopt,zegt Glen Schofield, studiohoofd en medeoprichter van Sledgehammer Games.  “Zoiets als dit is nooit eerder vertoond, we brengen spelers in Nazi Zombies naar enkele zeer duistere, grimmige plaatsen. Dit wordt echt een helse horrorervaring.”

Michael Condrey, studiohoofd en medeoprichter van Sledgehammer Games had ook nog wat te zeggen:

“We vinden het echt geweldig om onze Nazi Zombies hier op de San Diego Comic Con te mogen onthullen. Het voelde erg goed om opnieuw een horrorervaring te creëren en met Call of Duty terug te keren naar de Nazi Zombies-roots. Ons team is trots op deze kans om onze fans iets heel bijzonders voor te schotelen.”

Call of Duty verschijnt 3 november op PC, Xbox One en PlayStation 4. De game wordt gepubliceerd door Activision en ontwikkeld door Sledgehammer Games met aanvullende ondersteuning van Raven Software.

MEER NIEUWS OVER CALL OF DUTY: WWIIGerelateerde berichten:

Bestel FIFA 19, Black Ops 4 of Battlefield V

Advertentie: