GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty: WWII DLC 2 “The War Machine” verschijnt op 10 april

Sledgehammer Games heeft de tweede DLC voor Call of Duty: WWII aangekondigd. “The War Machine” verschijnt op 10 april voor PlayStation 4 en een maand later voor Xbox One en pc. De DLC brengt ons de welbekende vier nieuwe maps, waarvan drie maps voor de multiplayer en één map voor de Call of Duty: WWII War Mode.

Dunkirk

De map speelt zich af op de strandpromenade van de Franse kuststad Duinkerke. Deze map biedt een laag, open en gevaarlijk strand geflankeerd door de gebouwen langs het strand. Snipen kan hier effectief zijn, hoewel agressief rennen en schieten ook nuttig kan zijn, dus blijf scherp!

Egypt

Voor het eerst in Call of Duty: WWII brengen we een bezoekje aan de slagvelden van Noord-Afrika en de piramides van Egypte. Lekker knallen in en rond de oude ruïnes van Gizeh met monumenten die je zeker zult herkennen. Er is voor ieder wat wils, want alle speelstijlen komen hier tot hun recht.

V2

Deze map is een een raketontwikkelings- en testlocatie in Duitsland, met een lanceertoren in het midden van de map. Korte tot middellange afstandsacties zijn hier dominant, met snelle en felle gameplay.

War:

  • Operation Husky: Sluit je aan bij de geallieerden bij de invasie van Sicilië. Verzamel en verzend info over gevoelige vijandelijke havens en ga dan de lucht in met een vliegtuig om bommenwerpers te beschermen die op weg zijn om de doelen te vernietigen.

Zombies:

  • The Shadowed Throne: brengt onze helden in het hart van nazi-Duitsland. Berlijn brandt, en het monsterlijke leger van Doktor Straub is verdoemd om zijn stad der geallieerde indringers te zuiveren.

 

Call of Duty: WWII The War Machine DLC Pack 2 is beschikbaar op 10 april op PlayStation 4 en komt een maand later naar Xbox One en pc.

>
MENU