GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: WWII vestigt record van bestverkochte digitale game

Call of Duty: WWII heeft in de eerste drie dagen na de release meer dan $500 miljoen omzet opgeleverd! Op de PlayStation 4 vestigde Call of Duty: WWII het record van bestverkochte digitale game. De totale verkoop van exemplaren bij de lancering is ten opzichte van vorig jaar verdubbeld.

De cijfers, inclusief de winkelverkopen en digitale verkopen van Call of Duty: WWII zijn gebaseerd op de eerste drie dagen na de lancering.

“We hebben onze spelers uitgedaagd hun squads weer bij elkaar te brengen, en aan die oproep hebben ze gehoor gegeven, met het hoogste aantal spelers dat we ooit zagen op de huidige generatie consoles en pc,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision.“Call of Duty: WWII keert terug naar de roots van de franchise en dat pakt geweldig uit, met tijdens het openingsweekend twee keer zoveel verkochte exemplaren als vorig jaar, en het ‘day one’-record voor volledige game-downloads op PlayStation 4. Ons openingsweekend van 500 miljoen dollar was niet alleen groter dan dat van Thor: Ragnarok, het was zelfs groter dan de openingsweekenden van Thor en Wonder Woman bij elkaar. En we blijven de community absoluut ondersteunen met verdere verbeteringen en nieuwe content.”

Call of Duty: WWII is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.>
MENU