GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: WWII Gratis Winter Siege-evenement gaat morgen van start

Het eerste seizoensevenement voor de community van Call of Duty: WWII staat voor de deur. Van vrijdag 8 december tot dinsdag 2 januari brengt Winter Siege diverse activiteiten en gratis content naar alle Call of Duty: WWII-spelers. Tijdens de Winter Siege kunnen spelers genieten van een nieuwe, besneeuwde Winter Carentan multiplayer-map, de terugkeer van de Gun Game mode, Double XP Playlists, winterse Headquarters met bezoek van een nieuwe Quartermaster en Winter Siege Supply Drops die alle spelers trakteren op nieuwe, beperkt verkrijgbare winterspullen en –content. Winter Siege zit bomvol content om de hele Call of Duty: WWII-community fijne feestdagen te bezorgen.

Met de Winter Siege willen we het feestgevoel delen met de Call of Duty-community,zegt Aaron Halon, Senior Product Developer, Multiplayer, bij Sledgehammer Games.  “Tijdens het Winter Siege-evenement komt er voor iedereen een schat aan content beschikbaar, van een aangepaste, besneeuwde Carentan multiplayer-map en de Gun Game mode tot Supply Drops vol winterspullen en -content.”

Winter Siege-kenmerken:
Het Call of Duty: WWII Winter Siege-evenement hult de multiplayer als nooit eerder in winterse sferen. Tijdens het Winter Siege-evenement hebben alle spelers toegang tot Winter Carentan, een besneeuwde versie van de populaire Carentan-map die eerder als een aangepaste Carentan-map alleen beschikbaar was voor bezitters van de Season Pass.

Tijdens het Winter Siege-evenement keert Gun Game ook tijdelijk terug. Deze geliefde spelstand debuteert in Call of Duty: WWII tijdens de tweede week van het evenement, als onderdeel van een non-stop schema van speciale 2XP Playlists. Een perfecte kans voor spelers om diverse wapens te proberen en hun tegenstanders op het verkeerde been te zetten.

Tijdens het Winter Siege-evenement worden de Headquarters in winterse sferen gehuld. Het strandkamp krijgt gedurende het evenement een bij het seizoen passend uiterlijk en een nieuwe Quartermaster, Captain Butcher. Captain Butcher kan spelers voorzien van Winter Siege Division-uniformen, cosmetische items en wapenvarianten. Via speciale bestellingen bij Major Howard kunnen spelers gratis varianten van alle nieuwe wapens krijgen (de bestellingen wisselen dagelijks om spelers de kans te geven gratis een variant van elk nieuwe wapen te ontgrendelen). Andere, zeldzame varianten van deze wapens zijn verkrijgbaar via Collection Bounties, of in Winter Siege Supply Drops. Winter Siege Supply Drops zijn gratis te verdienen, door simpelweg Call of Duty: WWII te spelen tijdens het evenement. Elke week dat spelers inloggen tijdens het Winter Siege-evenement, ontvangen ze een gratis Winter Siege Supply Drop. Spelers kunnen ook de in-game valuta Call of Duty Points gebruiken om Winter Siege Supply Drops aan te schaffen.>
MENU