GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Call of Duty: Warzone bevat twee multiplayer modi: Battle Royale en Plunder

Vanaf dinsdag 10 maart kunnen we eindelijk aan de slag met Call of Duty: Warzone, de langverwachte Battle Royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare. Naast Battle Royale met 150 spelers op een map die 4x zo groot is al de kaart van Blackout, is er ook een Plunder-modus aanwezig.

Warzone vindt plaats in Verdansk, een uitgestrekte stad die bestaat uit verschillende zones. Elke zone heeft verschillende herkenningspunten zoals de Gorengard Lumber Yard of de Gora Dam; de zones vinden plaats in verschillende milieutypes zoals steden en landelijke gebieden. Verander je drop-locatie in elke match om een ​​beter beeld van de map te krijgen en te profiteren van wat Verdansk te bieden heeft.

Anyways, bij de lancering kunnen spelers alleen, in duo’s of in trio’s samenwerken met hun vrienden op Playstation 4, Battle.net voor pc of Xbox One (cross-play) in twee gamemodi: Battle Royale en Plunder. Vecht in Battle Royale om de laatste man/twee-mans-leger/squad te zijn die ontsnapt aan de snel sluitende cirkel met maximaal 150 spelers. In Plunder is het de bedoeling om de meeste cash in een match te verzamelen door de map te plunderen en vijanden neer te halen om hun cash te stelen en in-match contracten te voltooien.

Call of Duty: Warzone is vanaf dinsdag 10 maart om 16:00 speelbaar voor iedereen die in het bezit is van de game op PlayStation 4, Xbox One en pc.

 

 

>
MENU