GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Call of Duty Warzone 2 Seizoen 3 brengt veranderingen naar de Buy Stations

Warzone 2 Season 3 staat op het punt om enkele grote veranderingen door te voeren die de gameplay-ervaring zullen verbeteren, waaronder enkele updates voor Buy Stations om het voor spelers gemakkelijker te maken om ze te gebruiken zonder in een ernstig nadeel te komen.

De Warzone 2 community klaagde eerder over het feit dat er minder Buy Stations op de kaart staan, waardoor meer spelers erover strijden. Dit probleem is nu aangepakt door de ontwikkelaars.

In een officiële blogpost bevestigen de ontwikkelaars dat er “meer Buy Stations in heel Battle Royale” zullen zijn. Ze verzekeren spelers ook dat Buy Stations op veiligere plekken zullen verschijnen, “zoals binnenlocaties of plaatsen met nabijgelegen dekking.”

Daarnaast zal ook de terugkeer van Deployable Buy Stations in Season 3 plaatsvinden. Dit zijn draagbare versies van reguliere Buy Stations. Deze zullen echter niet meteen bij de lancering van Season 3 beschikbaar zijn, maar later “in-season” worden toegevoegd.

Mogelijk wordt de terugkeer van Deployable Buy Stations bewaard voor de mid-season update. Deze zijn handig wanneer je items wilt kopen, maar geen Buy Station in de buurt kunt vinden.

Buy Stations spelen een belangrijke rol in Warzone 2-matches, omdat ze spelers voorzien van de middelen die nodig zijn voor hun overleving. Deze veranderingen zouden het veiliger moeten maken om ze te gebruiken in Warzone 2 Season 3.

>
MENU