GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws, Warzone

Call of Duty Warzone 2 Season 3: Alles wat je moet weten

Hier is alles wat je moet weten over Warzone 2 Seizoen 3, inclusief de startdatum, inhoud en toevoeging van nieuwe modi.Warzone 2 Seizoen 3 wordt de volgende seizoensupdate voor de battle royale-game. De ontwikkelaars hebben alvast wat inhoud geteased, zoals de klassieke Intervention Sniper Rifle, populaire personages als Operators en de komst van Al Mazrah Resurgence.

Warzone 2 Seizoen 2 Reloaded bracht nieuwe content en belangrijke verbeteringen naar zowel Al Mazrah als Ashika Island, maar spelers kunnen nog meer significante veranderingen verwachten met de update van Seizoen 3. De ontwikkelaars hebben de veranderingen die we kunnen verwachten in Seizoen 3 onthuld, waaronder een klassiek wapen uit Modern Warfare 2 van 2009 en veelgevraagde gamemodi. Hier is alles wat we weten over Warzone 2 Seizoen 3, inclusief de releasedatum en inhoud.

Startdatum Warzone 2 Seizoen 3

De Warzone 2 Seizoen 3 update zal op woensdag 12 april 2023 verschijnen. De update komt naar verwachting rond 7 uur ’s avonds, zoals bevestigd door de Seizoen 3 blog.

Hoewel de datum is bevestigd door de ontwikkelaars, komt deze ook overeen met de timer van de Seizoen 2 Battle Pass. Dat betekent dat je nog maar een paar dagen over hebt om alle CoD-punten en wapens te bemachtigen die worden aangeboden.

Intervention & Cronen Squall komen naar Warzone 2 Seizoen 3

Spelers hebben al lang gewacht op de komst van klassieke Call of Duty-wapens, en een van de meest populaire wapens aller tijden komt nu eindelijk naar Warzone 2 Seizoen 3: de Intervention uit Modern Warfare 2 van 2009. Ditmaal heet het legendarische bolt-action sniper-geweer de FJX Imperium en kan worden ontgrendeld in de Season 3 Battle Pass. Het zou perfect moeten zijn voor quickscoping op zowel Al Mazrah als Ashika Island.

De Cronen Squall is een ander nieuw wapen dat arriveert via de Season 3 Battle Pass. De Battle Rifle is een semi-automatisch geweer met een 6,8 Wrath-kamer en is ontworpen voor afstandsschieten en uitzonderlijke schade-output.

Intussen kunnen spelers met de Season 3 Reloaded-update ook nog eens twee nieuwe pistolen verwachten.

Alejandro & Valeria Operators in Warzone 2 Seizoen 3

Alejandro en Valeria werden al snel fan-favorieten toen ze voor het eerst verschenen in de campagne van Modern Warfare 2. Na veel verzoeken zullen ze eindelijk ontgrendelbaar zijn in Warzone 2 Seizoen 3.

Gelukkig zullen beide nieuwe Operators beschikbaar zijn met de Battle Pass:

“The admirable Alejandro and El Sin Nombre herself are ready to deploy in Modern Warfare II and Warzone 2.0 online modes with purchase of the Battle Pass.”

Bevestiging van de terugkeer van Al Mazrah Resurgence voor Warzone 2 Seizoen 3

Na het succesvolle terugkeren van Resurgence met Ashika Island in Warzone 2 Seizoen 2, hebben de ontwikkelaars officieel bevestigd dat de modus ook beschikbaar zal zijn voor Al Mazrah in Seizoen 3, zoals te zien is in de trailer en roadmap.

Resurgence is een bijzonder populaire spelmodus in Warzone 2, dus het is geen verrassing om te zien dat deze wordt aangepast voor de grotere map van Al Mazrah.

In Warzone 2’s nieuwe modus genaamd Massive Resurgence, “wordt het aantal spelers verhoogd om bij Al Mazrah te passen.”

Warzone 2 Seizoen 3 BlackCell Battle Pass

BlackCell is een nieuwe Battle Pass-aanbieding die beschikbaar zal zijn in Warzone 2 Seizoen 3. Dit wordt de Premier Battle Pass-taak van Call of Duty die de huidige Battle Pass-bundel zal vervangen. Het zal alles bieden wat de standaard Battle Pass biedt, evenals exclusieve inhoud.

Voor 29,99 EU kunnen spelers de BlackCell Battle Pass kopen en het volgende ontvangen:

  • Toegang tot de volledige Season 03 Battle Pass en 20 Tier Skips (25 op PlayStation).
  • Onmiddellijke toekenning van 1.100 COD-punten.
  • Tot 1.400 COD-punten toegekend gedurende de Battle Pass.
  • Een BlackCell Operator, gekleed in een indrukwekkende geanimeerde Camo skin.
  • Een Pro-Tuned Weapon Blueprint, Vehicle Skin en Finishing Move.
  • Een exclusieve BlackCell Sector binnen de Battle Pass AO dient als alternatieve startlocatie.
  • Onmiddellijke ontgrendeling van aangrenzende Battle Pass-sectoren naar de BlackCell Sector.
  • Extra, alleen voor BlackCell Battle Pass-inhoud: Elke Sector van de Battle Pass Seizoen 03 met een Operator Skin heeft een BlackCell-variant (12 skins in totaal) om te ontgrendelen.

Spelers kunnen nog steeds de standaard Battle Pass kopen voor 1.100 CoD-punten.

Nieuwe Gulag-map in Warzone 2 Seizoen 3

Warzone 2 Seizoen 3 zal spelers introduceren aan een gloednieuwe Gulag. Deze nieuwe Blacksite Gulag-map zal corresponderen met Al Mazrah-wedstrijden.

Niet te verwarren met Warzone 2’s Black Sites, Blacksite zal spelers in staat stellen om het uit te vechten als de nieuwe Gulag van Seizoen 3.

“A training ground for Operators wanting to return to the warzone, this roughly rectangular, asymmetrical map has several interior spaces and long external routes.”

Nieuwe gameplay functies in Warzone 2 Seizoen 3:

Redeploy Drones

Deze drones zullen beschikbaar komen in Warzone 2 Seizoen 3 als een nieuwe manier om rond te reizen in Al Mazrah. Hoewel ze al te zien waren op Ashika Island in Seizoen 2, zullen ze in Seizoen 3 ook beschikbaar zijn in Al Mazrah.

Tempered Plate Carrier

De ‘Tempered Plate Carrier’ zal voor degenen die Warzone Caldera hebben meegemaakt bekend zijn. Deze komt namelijk naar Warzone 2 Seizoen 3.

In Seizoen 3 zullen Operators die uitgerust zijn met een Tempered Plate Carrier, twee balken pantser gebruiken in plaats van drie. Dit zal het beplaten versnellen voor degenen die streven naar maximale gezondheid.

UAV Towers

In Seizoen 3 van Warzone 2 zullen spelers gebruik kunnen maken van vaste bronnen van verkenning met UAV-torens. Als je tijdens een wedstrijd wanhopig op zoek bent naar meer informatie, kun je naar een UAV-toren gaan en deze activeren om UAV-scans in dat gebied te ontvangen.

Naast de hierboven genoemde nieuwe toevoegingen, zal de Season 3 Reloaded-update nog meer gameplay-veranderingen bieden door Decontamination Stations, voorgeprogrammeerde Perk-pakketten in Supply Boxes, inzetbare Buy Stations en een waardevolle Gulag Entry Kit te introduceren. Hiermee krijgen spelers een extra kans om aan een Gulag-wedstrijd deel te nemen.

DMZ-inhoud in Warzone 2 Seizoen 3:

Barter System

Met de Warzone 2 Seizoen 3 update zal de functie van het Barter-systeem zijn weg vinden naar DMZ. Dit zal een nieuwe manier zijn om degenen die hun best doen om gevuld te blijven met items, te belonen. Het Barter-systeem stelt je in staat om je items te ruilen voor andere items bij Buy Stations.

Workbench

Met behulp van de Workbench kunnen DMZ-spelers Contraband-wapens aanpassen:

“For a nominal Cash fee, the Workbench allows an Operator to add attachments they have unlocked for the Contraband’s weapon platform onto a piece of Contraband or remove them piece by piece.”

Active Duty Operator Slots

In Seizoen 3 zal elke DMZ-speler starten met drie actieve dienst Operator slots. Elke Operator heeft zijn eigen uitrusting, inclusief een rugzak, pantserdrager, Killstreaks, zelf-revive en gasmasker.

“For every infiltration, you can choose which Active Duty Operator you bring in, meaning that you can calculate risk to whatever missions you want to tackle or the type of experience you want to have for that match.”

Nieuwe facties

De Seizoen 3 roadmap blog onthulde dat er een nieuwe factie naar DMZ komt. Verwacht nieuwe missietiers bij de lancering en meer in het seizoen.

Nieuwe Herschreven Missies en Opdrachten

Warzone 2 DMZ-spelers krijgen in Seizoen 3 meer variatie, omdat de ontwikkelaars een nieuwe set factiemissies en een nieuwe opdracht genaamd ‘Secure Supplies’ leveren.

Deze nieuwe DMZ-opdracht ‘markeert containers in de Exclusion Zone met essentiële uitrusting voor deze ervaring’.

Nieuwe Bazen

DMZ-spelers zullen in Seizoen 3 nieuwe uitdagingen en bedreigingen aangaan, aangezien de roadmap onthulde dat er twee bazen aanwezig zullen zijn in de Exclusion Zones.

Er komt een nieuw evenement naar Warzone 2 Seizoen 3 genaamd Trophy Hunt.

Dit is hoe Trophy Hunt zal werken in Warzone 2:

Tijdens dit evenement zal elke speler een trofee – een kleine, decoratieve uitdaging munt – laten vallen wanneer ze worden geëlimineerd in elke modus. Deze trofeeën kunnen ook worden verdiend door specifieke taken uit te voeren, zoals het openen van Supply Boxes.

Deze trofeeën kunnen vervolgens worden ingewisseld voor items die worden getoond in het Evenementen-tabblad, inclusief Weapon Blueprints, Vehicle Skins en zelfs Battle Pass Token Tier Skips. Degenen die genoeg items inwisselen, zullen ook exclusieve Operator Skins ontgrendelen voor hun inspanningen.

 

 

 

>
MENU