GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Modern Warfare 3 in-game onthullingsevenement in Call of Duty Seizoen 5

Activision heeft het nieuws uitgebracht dat de fans van Modern Warfare 2 en Warzone 2 op het puntje van hun stoel zal houden: Seizoen 5 gaat een in-game onthullingsevenement voor Call of Duty 2023 bevatten. Dat klinkt als muziek in de oren, toch?

In een recent blogbericht, onthulde het team achter Call of Duty dat spelers wereldwijd getuige kunnen zijn van deze onthulling, en dat allemaal tijdens een tijdelijk Warzone-evenement.

Hierbij is teamwork essentieel – spelers moeten de Shadow Company assisteren om een chemische wapendreiging veilig te stellen voordat het in handen van de Konni-troepen valt.

Het vijfde seizoen belooft een walhalla te worden voor de multiplayer-liefhebbers met tal van nieuwe content. Van de vernieuwde Strike-kaart, afkomstig uit Call of Duty 4: Modern Warfare, tot nieuwe speltypes zoals Havoc core en 20v20 Big Capture the Flag. Daar bovenop worden drie nieuwe varianten van de populaire Gunfight-modus gelanceerd: Custom, Snipers, en Armored Gunfight.

Seizoen 5 zal op 2 augustus van start gaan in Modern Warfare 2 en Warzone, maar de grote onthulling van Call of Duty 2023 zal op een later moment plaatsvinden.

Hou je ogen dus open en blijf op de hoogte!

>
MENU