GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Call of Duty: Warzone is vanaf 10 maart beschikbaar

De eerste gameplay video van de Battle Royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare is inmiddels online verschenen en daarmee is er natuurlijk ook een shitload aan informatie bekend gemaakt. Klik hier om de gameplay te checken of lees snel verder om meer informatie op te snuiven over Call of Duty Modern Warfare Warzone.

Warzone wordt free-to-play! Dit betekend dat je de de Modern Warfare-game niet nodig hebt om te spelen, maar alleen een PlayStation 4, Xbox One of pc. Een internet verbinding is trouwens ook wel handig. Het wordt uiteraard cross-play, dus kun je gezellig met je al je matties die verschillende consoles hebben gezellig blijven spelen.

De map van Warzone is de grootste Battle-Royale map die je tot nu toe hebt gezien! In totaal zijn er maar liefst 150 spelers in een lobby en er kan er maar 1 de winnaar zijn :). In deze gigantische map zul je welbekende locaties tegenkomen uit vorige Call of Duty-games. Zo zijn de klassieke maps zoals Terminal, Overgrown, Scrapyard allemaal te vinden in Call of Duty Warzone. De ontwikkelaars hebben flink hun best gedaan, want elke huisje, tunneltje of weet ik, is gewoon opnieuw gemaakt. Geen copy paste verhaal, maar elk gebouw waar je ingaat zal uniek aanvoelen.

Momenteel kun je alleen spelen, of in teams van twee en drie. Of de mogelijkheid gaat komen om met een team van vier te spelen is niet bekend, maar het is namelijk vrij lastig om 150 door 4 te delen. Misschien dat het aantal spelers een een lobby wordt opgehoogd naar 200 spelers.

Anyways, bij het classified menu in Call of Duty Modern Warfare is een timer verschenen die duidelijk maakt dat Warzone op 10 maart wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 

 

 

>
MENU